Kovinski Kanal Pismo Udarec Plier 3.2 mm luknjo premera changable iz Nerjavečega Železa Luknjo Poucher

Nov izdelek

€24.11

€27.09

-11 %

Na zalogi

Oznake:

bend železo, bender pismo, luknjo plier, plier, aluminij bender, bend kovin, alu navitje, kanal pismo, pismo udarec, plier orodje

US $ 40.00 /kos US $ 70.00 /kos US $ 15.00 /veliko US $ 39.90 /kos US $ 49.00 /kos US $ 69.50 /kos US $ 9.80 /veliko US $ 12.50 /veliko

Tretja Generacija kovinski stud udarec, bi Dia.2,5 mm, 3.2 mm, 3,5 mm in 4.2 mm luknjo, samo spremenite udarec in umre!Zelo enostavno upravljanje!Značilnosti:

• Samodejno luščenje omogoča lažjo uporabo in deluje bolj učinkovito.Samodejno luščenje pomlad je nameščen na udarec in umrl, torej po prebijanje kovine, plošče, lahko nekoliko spusti, potem pa je ročaj samodejno ponastavi in je udarec nekoliko samodejno dobili nazaj.

• Tretja Generacija Kovinski Stud Udarec lahko udarec nemoteno in urejeno luknje brez burrs, ki je potrebna prerezovanje orodja za izdelavo drobnih kovinskih besede.

• Udarec in umrl, so narejene iz volframa iz legiranega jekla.Debelina izpostavljeni del udarec umrl je za 3,2 mm.V pralni udarec preizkusa, udarec in die lahko udarec 120 luknje v eni minuti brez obrabe.

Izsekavanje debelina:

Železo Stanja: 1,5 mm

Nerjaveče Jeklo: 1.0 mmAluminum Iztiskanje: 1,5 mm

Aluminij Tuljave: 1,5 mm

Hranjenje velikost: 2-12 mm

Nasveti:

• Zamenljive udarec in umrl, so 3,5 mm in 4 mm in je zelo enostavno zamenjati napad in umrl.Razstaviti krog udarec in umrl, in nato sestavite drugo želeno velikost.

• Zamenljivo udarec in umre, mora biti ustrezno, da se prepreči delovanje težave.

Tretja Generacija Kovinski Stud Udarec se lahko uporablja za izsekavanje železa stanja, nerjavečega jekla, aluminija iztiskanje in aluminija tuljav.

Lahko kliknite naslednjo sliko za NAKUP!

Blagovna Znamka ShinySignage
DIY Dobave Kovinarstvo
Številka Modela SYMPP102
Luknjo diamete 3.2 mm

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni