Nova Električna Nohtov Brivnik In Nohtov Datoteko, Elektronski Manikira Pedikura Orodje, Datoteke In Trim Strani In Toe Nohtov Brez Truda

Nov izdelek

€7.62

€9.53

-20 %

Na zalogi

Oznake:

bombažne hlačke črpalka, imsi catcher poceni, cotton candy stekla, bombažno krpo kawai, bombaž preprogo dvorana, bombaž poceni obleke, kia rio 2012 vizir, kia rio 2012 miror, kako tla polisher

Točki:

1. Električni nohtov brivnik in nohtov datoteko, ki so združena v en: električni brivnik je varen način za obrezovanje nohti, ki je zelo primeren za starejše in otroke.

2. Trim na eni strani in datoteko na drugi strani: lahko trim in poljski majhne klobuki in nohti varno in hitro, ne da bi poškodovali cuticle in nohtov posteljo in glavo lahko odstranite.To je tudi enostaven za čiščenje.

3. Vgrajena LED lučka je lahko natančno klesan: Učinkovito uporabo v temi, lahko trim vaše nohte, medtem ko spi, mehko šepeta ne bo zbudi spanje dojenčkov.

4. Ergonomska oblika: Zasnovan za enostavno in neboleče uporabo nohti, za razliko od vaše zastarel priročnik za nohte brivnik.

5. Vrtljivo rezilo: nagnjenih rezilo, ki se vrti na 500RPM, obrezovanje nohti na eni strani in obrezovanje nohti, na drugi strani.Powered by 2*AA baterije (niso vključene), za rojstni dan, Božič, Valentinovo ali drugih priložnostih, to je dobro darilo za družino.

Specifikacije:

Ime izdelka: električni brivnik nohtov

Izdelek material: ABS

Velikost izdelka: 9.5*6*2.5 cm/3.74*2.36*0.98 palčni(Pribl.)

Ena neto teža: 85g

Napajanje: 2 x AA baterije (niso vključene)

Barva: zelena

Pakiranje seznam

Električni nohtov prirezovalnik * 1, čopič * 1

Uporaba Toe
Material Plastični

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni