Taktično Lov Streljanje Uho Plug Zložljiva Zagovornikov SNR Zaščitnik Hrupa Dokaz Earmuff Sluha Glasbeni Festival Podporo Dropship

Nov izdelek

€8.13

€10.29

-20 %

Na zalogi

Oznake:

braniti land rover, človek uho muff, slušalke solo, notranji navoj orodje, zaščitnik ušesa hrupa, uho patron moški, živa glasba ušesni čepi, fotografiranje za slušalke ear zaščitnik, dropshipping 2020 vroče prodaja, ušesni čepi škatle

Značilnosti:

Premium Kakovost

Naše čez glavo naušniki so inženirstva za delo v težkih okoljih.Visoko tesnjenje trdna pokal in edinstveno dvojno-shell, Uho Zagovornikov ponujajo SNR 35dB hrupa za preklic.

Zmanjšanje Hrupa Okoli Vas

Idealno za fotografiranje, dirke, branje, preučevanje in delovanja strojev za zaščito sluha, še posebej primeren za delo v gradbeništvu in krajinsko oblikovanje.

Nastavljiv v Vseh Velikostih.

Zasnovan z zložljive, iz nerjavnega jekla, na koncu glavo, uho zagovornikov, se lahko prilagodi, da ustreza v vseh velikostih.To je enostavno krat in v prihodnosti, zaradi česar je popolnoma nastavljiv, za otroke do odraslih.

Kompaktno Zložljiva Zasnova

Kompaktno zložljiva zasnova za učinkovito shranjevanje, Lahki uho zagovornikov funkcija zložljive slog kot uho skodelice propad v glavo.

Primerna za Odrasle in Otroke

Načrtovanje prilagajanja glavo, da bi dosegli popolno vertikalnih prilagoditev za odlično prilegajo.Zložljiva iz nerjavečega jekla na koncu glavo ponuja prilagajanja.

Specifikacije:

Tip: Uho Zagovornikov

Material: ABS

Barva: Črna, Modra in Črno, Rdeče in Črno

Količina: 1pc

SNR: 35dB

Velikost: 20*14.5*9.5 cm/7.87*5.70*3.74 v

Teža: 300 g/oz 10.58

Package:

1* Uho Zagovornikov

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni