A5A4B6 Gob Luknjo Brušena Vzorec Pokrov Prenosnika Lupini za Varstvo Okolja PP Materiala Zgosti Pokrov Prenosnika Zajema

Nov izdelek

€3.45

€4.26

-19 %

Na zalogi

Oznake:

vzglavnik kritje gob, usnje veziva organizator, prenosnik fotoaparata pokrov, beležnica, svoboden listov zvezek papirja, eraseble smart notebook, pokrov knjiga varstvo, knjiga mačka, pokrov prenosnika, načrtovalec

Paket vključuje:2pcs/opp vrečko

OBVESTILO:

Naši Izdelki:

Uporabljamo prave fotografije pokazati naše izdelke, kar vidite, kaj boste dobili.Velikost napake, +- 3cm, to je normalno.Svetlobne učinke barva razlika je normalno.

Naše Storitve:

Lahko klepetate z nami za vsa vprašanja preko TradeManager, vam bomo odgovorili vam pravi način, Če ne bomo spletnih, vas prosimo, e-mail us, bomo dobili nazaj, če vam v roku 24 ur .

Plačilo:

Sprejemamo Depozitni, Kreditne kartice, Visa, Master, TT in Denar bookers .Če boste morali plačati nas tudi na druge načine, vljudno prosim, da nas kontaktirate po e-pošti ali spletu TradeManager.Pred plačilom, prosimo, še enkrat preverite vaše informacije za dostavo: naslov, ime, poštna številka, telefonske številke itd.

Vrne Izraz :

V primeru, da ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 7 dni od datuma prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo.

V primeru, da ste prejeli napačen element, izdelki morajo biti vrnjeni v originalni in neporabljene stanje & treba tudi v originalno škatlo in embalažni.

V takem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje.

Zavezujoče Ohlapno-Listov
Natisni Logotip Lahko
Material Besedilo No
Ali Obraze, ki Pripadajo Darilo Ja, Poslovno Darilo
Material Pokrov Pp Penjenje
Kategorije Izdelkov Zvezek, Dnevnik, Beležnice, Notesniki, Prenosni
Model A5/A4/Letter sie/Junior size/Srednja/Mini velikost
Naključno Predmete No
Blagovna Znamka LZN

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni