Emilback Luksuzni 5 PRS/Veliko Črno Poslovno Obleko Tencel Modal nogavice za Moške & Ženske Vrh Kakovosti mehka svila glossiness dihanje

Nov izdelek

€20.54

Na zalogi

Oznake:

predenje nogavice moški, humor nogavic, obleko tencel, baseball boston, pozimi debel toplo trak volnene nogavice, priložnostne, pol poliamid nogavice, pinok victoria secret nogavice, blagovne znamke nogavice oblikovalec trak, nogavice moške dri, oblika vratu ogrlico

Smo strokovni nogavice proizvajalca za EU in ZDA, ki na trgu več kot 20 let in smo nastavili "Emilback" kot naše lastno blagovno znamko,katere cilj je preprost stil, vendar visoke kakovosti!Ne dajemo ena velikost ustreza vse,to ni normalno pravilen način,smo naredili EU 35-38 / NAS 5-7 in EU 39. - 42. ČLEN / NAS 7-9 za Ženske in EU 39. - 42. ČLEN / NAS 7-9 in EU od 43 do 46 / NAS 9-12 let, za Moške!Zaupajte nam,boste dobili neverjetno presenečenj!!

Te nogavice so tako primerni za podjetja in tudi stranke, večerja, ali katere koli druge čudovite priložnosti.Manjše velikosti za ženske in večje velikosti za moške, lahko znanja na svojo normalno velikost izberite, kar želite.

Sestava: 39% Tencel, 39% Modal, 18% Poliamid, 4% Lycra

Edinstveno: 168N pletene + Ročno povezani toe

Pakiranje: 5 parov v lepo kartonski darilni embalaži

Fit kot: Posadka/Tele nogavice

Na voljo letne čase: Pomlad, Poletje, Jesen ali Zimo v zaprtih prostorih

Nogavice so narejene iz luksuzni prej, vključeni Tencel, Modal, in Lycra, zelo mehko handfeeling.Še vedno preprost, navaden slog, ampak top visoke kakovosti, zelo primerna in lepo oblečen.Roki, vezani na postopek, samo, da poskrbite, da nogavice toe je 100%, ravno in udobno.

Tkanine, Certifikat Št.: Oeko Tex – 100 / SHYO 043233

Tencel je nova vlakna udobno, kot so bombaž, vendar bolj močno, veliko površino, kot so svila sateen, mehko in visoke kakovosti, Modal je tudi čudovit vlaken z zelo mehko handfeeling in veliko potenje-absorbent, in za več, Lycra je znana vlaken, zelo raztegljiva in bolje nošenje.Tako smo poimenovali ta nogavice "Luksuz", mi pa upam, da bo tudi vam prinašajo neverjetno življenje!Več informacij o naših kvalitetnih materialov, kot je opisano spodaj:

Za več podrobnosti, kot je opisano spodaj:

P. S. Več fotografij toe,rebro,pete in površinskih podrobnosti v drugi barvi, kot je opisano spodaj:

Obvestilo: Dragi ruski Kupci : v Skladu z rusko lokalni Pošti obvestilo,vse paket, da SI mora zagotoviti prejemnika IME in priimek (Prejemnik mora izpolniti ime in priimek).Sicer pa se bo vrnil!Hvala!

POVRATNE informacije:

Smo iskreno cenijo, da pustite 5 zvezdic povratne informacije od prejema.

Element, kot je Opisano :

Sporočilo :

Dostava Hitrost :

Če imate kakršna koli vprašanja,str najem, ne oklevajte, da nas kontaktirate ,hvala!

Vaše zadovoljstvo je vedno tisto, kar smo delali za!

Glavni Kakovosti 39% Tencel 39% Modal 18% Poliamid, 4% Lycra
Velikost 35-38/5-7, 39-42/7-9, 43-46/9-12
Debelina STANDARD
visoko Posadka
Vzorec Tipa Trdna
barve črna
Številka Modela 6915000035
Spol Unisex
Blagovna Znamka emilback
Material Spandex
Postavka Vrsta Nogavica
Nogavica Tip Obleko, Priložnostne

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni