SNDWAY digitalni laserski trak ukrep 100m laser distance meter ranger finder mini trena Laser Rangefinder vladar ruleta telemeter

Nov izdelek

€25.31

€31.64

-20 %

Na zalogi

Oznake:

laser trak, mi distance meter, megazord, dforce power ranger, vintage merilni trak, 3602, newport laserski merilnik moči, laser obseg meter, laserska libela, laser rangefind

SNDWAY Novo prispeli laser distance meter ima naslednje značilnosti: 1, mersko enoto možnosti:m/ft/2, 30 enot za shranjevanje podatkov 3, Visoka natančnost ±2 mm in široka merjenje: 100 M (50 M / 70M / 100M / 120 M za izbirno) 4, Set up spredaj / zadaj merilo. 5, Velika 2,0-palčni zaslon LCD z osvetlitvijo. 6, Dvojni Zračni Mehurček Specifikacije blagovne Znamke SNDWAY Ime Modela SW-TG100 Meriti Razdalje, Površina, Prostornina, pitagore Merilno Območje 0.05-100 m Natančnost ±2 mm U gnida možnost, m/v/ft Prikaz Večje 2,0-palčni LCD-zaslon Mehurček Dobule zračni mehurček Pitagore merjenje Polno način Enojna, Nenehna meritev Ja Razdalja, Območje, Obseg meritev, Da Dodate in odštevanje measuremen Da, Min/Max vrednosti, Da Max shranjevanje 30 enot Samodejno osvetlitvijo Da Gumbov/Tipke zvok, Da Laser level Laser II 635nm, Laser off 20s Samodejni izklop 150s Skladiščenje temperatura/ vlažnost 20℃-60℃ / 20%-80%RH Delovna temperatura 0℃-40℃ Set up spredaj / zadaj merilo, Da Podatkov, ki Imajo / Podatki jasno funkcijo, Da IP54varstvo (za prah in splash proof): Da Teža Izdelka / Velikost 91g / 112*50*25 mm, Teža embalaže/ Velikost 200 g / 160 x 85 x 50 mm, Pakiranje Vsebina 1*Laser distance meter

15.Izklop/Odstrani Boste lahko dobili nekaj opozorilnih informacij, kot je opisano spodaj: Informacije Vzrok Rešitev Err Iz meritev razdalje obseg Uporaba naprave v območju Err 1 Signal prešibek Izbral površine z večjo odbojnosti.Uporabite odbojno ploščo Err 2 Signal je premočan Izbral površini z šibkejše odbojnosti.Uporabite odbojno ploščo Err 3 Nizko napetost akumulatorja C hange napajalnik Err 4 delovna temperatura je od delovno območje Uporaba naprave v določenem Err 5 Pitagora merilna napaka Ponovno merjenje in zagotoviti, da Hypotenuse je večja kot Cathetus Reflektivni plošče Kot Brezplačno darilo za vas (o USD5.00) Reflektivni plošče uporabite priložnostih: 1, V primeru močni sončni svetlobi ali ciljni razmišljanje ni dobro, prosimo, uporabite reflektor 2, kar Odraža ploščo je dober odsev učinek in meritev na mizo ali na tla, ali kot opno. 3, uporablja se lahko v grobo neravne stene in astigmatism površine (steklo objektiva iz nerjavnega jekla), odbiti signal ni dobro alimoti krepitev lokalnih signal razmislek

​​

Večje 2,0-palčni LCD-Laser Rangefinder 100m Laser Distance Meter digitalni Merilnik Razdalje Trena Laser Trak Range Finder Ukrep Vladar Ruleta Orodje

1*Prenosna torbica

1*Visi vrv

1*Uporabniški priročnik

1*trgovina na Drobno polje Diagram Opis 1.Napajanje

2.Snemanje

3.Dolžina,Površina,Prostornina in Pitagore

4.Laser na

5.Največ

6.Pomožni zaslon

7.Minimalna

8.Glavni zaslon

9.Vklop/Merjenje

10.Dodatek

11.Odštevanje/Zvok

12.Površina/Prostornina/Pitagore

13.Shranjevanje

14.Referenčna točka/Enota stikalo

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Podpora 1 razdalja, površina,Prostornina, Pitagore
trena laser Laser Ukrep Trak
Izmerite obseg 0.05~100m (50m 70m 100 m 120 m za neobvezno)
lasersko merjenje laser range finder
Blagovna Znamka SNDWAY
Številka Modela SW-TG100
laser ruleta laserski merilnik razdalje
Podpora 2 Podatke shrani/ prikliči funkcija/Podatki Pridržite / Podatki jasno
laserski ukrep laserski merilnik
Velikost 112mm*50mm*25mm
anketa pametni merilni trak
Poreklo CN(Izvora)
zračni mehurček Dvojni Zračni mehurček
LCD Zaslon Večje 2,0-palčni LCD-zaslon
Shranjevanje Podatkov 30pcs
laserski merilnik razdalje Gradbeništvo Orodja
laserski merilnik laserski merilni trak
Vrsta Napajanja Na Baterijski Pogon
Merilni Instrumenti elektronski merilni instrumenti
Laserski trak ukrep laser
metro Metro laser
Natančnost Merjenja +-2 mm
Diastimeter Laser trak ukrep

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni