Eleganten Poroka Obleke Brez Naramnic Realno Sliko Beaded Ruched Sodišče Vlak Šifon Poročne Oblek

Nov izdelek

€123.31

Na zalogi

Oznake:

priložnostne tulec poročno obleko, tulec lo poročno obleko, visoko vratu dolg rokav muslimanskih poročno obleko, obleko sre, sre obleko 2020, ruched tulec poročno obleko, 2021 sre obleko, snemljiv obleko vlak rdeča, mariag, obleke sre

Toplo opomnik:

Če custom made storitev, potrebnih predlagamo tudi, da je bolje, da se kvalificirano seamstress, da izmerite svojo obleko velikosti, saj merjenje sami, vam bo dal netočne številk in lahko vodi v razočaranje.

Vračilo ali zamenjavo, bodo sprejete ob naslednji situaciji:

1. Prosimo, da takoj preverite obleko skrbno po tem, ko je dobil.Prosimo, kontaktirajte nas, preden se vrnete, morate vse elemente, ki se vrne ali spremeniti v roku 14 dni.

2. Rabljena, parfum ali spreminjati, oblačila, ne bomo vrnili denar.

3. Po meri, meritev in barv, če ste našli svojo obleko imate te težave, ga lahko pošljete nazaj in mi bo remake za vas.Vendar brez nadomestila in ladijski promet pristojbina je treba plača kupec.

4. Ker obleka je narejena kot vaše povpraševanje z velikostjo & barva, ki ste jih posredovali, če ste našli velikost ni pravica, prosimo, preverite še enkrat, ali bi bolje vprašati lokalni krojač za strokovno meritev.Zagotovo bomo remake obleko za vas, če je naša odgovornost.Ali mi lahko pomagal popraviti, vendar morate plačati popravila .

Blagovna Znamka DENIA JE POROČNE
Silhueta Tulec
Zgrajena v Modrc Da,
Vlak Sodišče Vlak
Dekoracijo Ruched
Za Nosečnice No
Pasu Naravni
Rokav-dolžina Brez rokavov
Slike Dejanske Da,
Okraskov Beading
Izrez Brez naramnic
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Nazaj Design Čipke
Poročno Obleko Tkanine Šifon
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Postavka Vrsta Poročne Obleke

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni