Ženske PVC Korzet Kratek Trup Težka Pasu Trener Korzet za hujšanje Zadrgo Black Steampunk Underbust Corselet Plus Velikost

Nov izdelek

€7.29

€9.86

-26 %

Na zalogi

Oznake:

manekenka trupa, seks igrače, steampunk ženska, brocade steampunk korzet, črni korzet zrasla, korzet ženska, moški stezniki, moški pvc korzet, bonned korzet vrh, big obleka velikost

Barva: Črna(Zaradi luči differnent in ločljivost zaslona,barvna morda videti malo drugače.) Pogoj: 100% Čisto Nov Material: Poliester ,Spandex , PVC Velikosti na Voljo: S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL Design: Čipke nazaj sponke spredaj 12 plastičnih brez njih Smo KN in NAS prodajalec,zato vam lahko ponudimo hitro dostavo in dobre storitve za vas.KORZET so velikosti za obseg pasu(En centimeter nad trebuh dno).

Tako pasu merjenja je najbolj pomembno pri dimenzioniranju za korzet.

Samo ročno pranje , Brez Železa/Ne Pralni Pranje/ Brez Klora beljenje / Ne Suho čiščenje ; preberite moj velikost grafikona skrbno ki se lahko razlikuje od lokalnih.Obstajajo lahko manjše razlike v barvah, zaradi svetlobnih učinkov, med fotografija ob ali ponudnik, ki je nastavitev zaslona.

Smo Oblikovalec.Vse tiste, Oblikovalec je oblikoval naš manager.Čeprav Imamo samo mala podjetja,ampak se trudimo, da bi element je natanko tako, kot je opisano ali celo bolje.Naš cilj je, da imate dobro kupca izkušnje v naši trgovini.Naši izdelki so 100% dejanske fotografije,vendar je lahko barva razlika je odvisna od različnih zaslonu računalnika.upam, da u bi lahko razumeli.Ročno merjenje bo imel le malo razlik, vljudno prosim, potrdite svojo velikost pred nakupom.Prosimo, pišite nam, če u imajo katero koli zamenjati za velikost.

ne moremo 100% zagotoviti, naše velikost grafikona je primerna za vsakogar.Če je vaš obseg pasu je med dvema velikost, predlagamo, da izberete velike velikosti.Odloči se previdno, preden nakup!Če je velikost ne ustreza, vam bomo vam primerno spremeniti!

Naš delovni dan je od ponedeljka do sobote in od 9 do 6 pm.

element, ki bodo poslani v 48 urah.postavka ne send out med nedelja in Prazniki.

Smo pozorni, da vaše naročilo, da v času, ampak prosim, ne skrbite, če se pojavi kasneje, bomo v stik z ladjarske družbe, da v stik z vami.

Prosimo, da nas kontaktirate na 1. če imate kakršne koli težave z izdelki,NE odprete kateri koli spora ali slabo povratne informacije preden stopite v stik z nami,prosimo, zaupajte, da bomo poskušali naši moči, da reši probleme, za vas!

Sprejemamo vrniti, če je kaj narobe izdelka in zahtevek mora biti vložen v prvih 7 dneh po tem, ko izdelek prejel.

Vse elemente morate vrniti v originalni paket, in kupec je odgovoren za povratno poštnino.

Mi smo odgovorni prodajalec,u, če se zadovoljijo z naših izdelkov in storitev,plz pustite nam pozitivne povratne informacije.

Dekoracijo NOBEN
Material PVC
Spolnost No
Številka Modela Pas Usposabljanje Korzet
Nespodobno Sliko No
Slog Moda/seksi/Šport
Blagovna Znamka LELINTA
Sestava Materiala PVC
Velikosti So Na Voljo S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL
Funkcija Hujšanje Underbust wasit usposabljanje
Vrsta Tkanine PVC/Umetno usnje/vinyl/Saten
barve črna
Oblačilo Nego Ročno Pranje Samo
Vzorec Tipa Trdna

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni