Nadgradnjo Električni Spin Scruber Turbo Piling, Čiščenje Krtačo Akumulatorski Obračuna Kopalnica Čistilec s Razširitev Ročaj Čopiča Kad

Nov izdelek

€26.35

€27.74

-5 %

Na zalogi

Oznake:

čistilec wc, b0501, ščetka za čiščenje električnih, ščetka za čiščenje, ščetka za wc s stojalom, električna moč ščetka za čiščenje, telo ščetko z ročajem, nastavite policah kopalnica, električni spin scruber čiščenje ščetke, ilife a80 plus kit

Brezžični Električna Ščetka Za Čiščenje Tal Čopič, Električne Kuhinjske Artefakt, 360-Stopinjski Kopalnica Strešnik Vrzel Ščetka Za Čiščenje

Opis:

1. Kot nalašč Več Čiščenje Naloge --- Samodejno čiščenje scruber se lahko uporablja v zaprtih prostorih in na prostem, to je super za krivulje, ploščice, umivalnik, sklede, wc, kad, vrata reže, tuš windows, prav tako očisti avto pnevmatike in mags dobro.

2. Kruto in Abrazivnih Čistil --- Naš prilagodljiv ščetine plesni v špranje in razpoke, vogale in tuš skladbe za super čiščenje brez kemikalij.

3. Prenosni Akumulatorski Design --- 360 stopnja visoko vrtenje hitro izpolnjuje vaše potrebe dolg delovni čas, da očistite in obrišite umazanijo temeljito, brez prekinitev.

4. SHRANITE Vaš HRBET in KOLENA -- Ne komolec mazilo, ki zahteva.Sprostite svoj kolena, ramena in hrbet.Uporabite naš Lahek in močan Spin Scruber vključeni dolgo razširitev ročaj za čiščenje ozkih in težko dostopnih mestih.

5. Scruber in Čistejši --- Spin Scruber lahko uporabljate za delo z milo golazen, plesni, umazanija, Upogljive ščetine, ki se dobi v špranje in razpoke, vrhovni učinkovitost!

Tehnični Podatki:

Ime: Električna ščetka za čiščenje

Material: ABS smole, silikona, polipropilen, aluminija

Napetost / Moč: 110--240 50 / 60HZ

Baterija za ponovno polnjenje: nikelj krom 1800 mAh

Čas polnjenja: približno 5 ur

Stalna uporaba čas: približno 30-40 minut

Vožnja način: litij-ionska baterija

Revolucije 280-330 vrt. / min

Velikost: 220x150x160mm

Izdelek moč: 14W

Izdelek baterije s: 0,6-12A

Električni čistilec mop + poliranje + voskanje + čiščenje

Package :

1 * Električna ščetka za čiščenje

5 * Ščetka za glavo

2 * Ročaj

1 * Polnilnik

1 * Navodila

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Funkcija Na zalogi
Številka Modela električne ščetke za čiščenje
Material Plastični
Slog Strani
Napetost 110-240V
Vrsta Računalnik Krtačo
Polnilna Baterija 1800 mah
Poreklo CN(Izvora)
Zamenjati glavo ščetke 5 * Ščetka za glavo
Uporaba Gospodinjstvo Čiščenje

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni