Raizi 5 palčni/125 mm kotni brusilnik kovinski diamantno rezanje off kolo za jekla, nerjavečega jekla, Aluminija 1 pc diamantne žage

Nov izdelek

€14.67

Na zalogi

Oznake:

umre kovinski diamantno, 125 mlinček, aluminij rezalno rezilo 350 mm, 125 mm kotni brusilnik, rezalno rezilo 125 1, ms290, angl mlinček, ostra diamond kovin, apno diamond kovin, jajčevec

Raizi 110/115/125 mm kovinski disk za rezanje krožne žage

Raizi kovinski rezanje plošče je priporočljivo za več vrst kovin, vključno z jekla, pločevine, nerjaveče jeklo, rebrasti, litega železa, aluminija in železa in barvnih kovin.Samo eno kolo za mutiple materiala.Diamond žage je namenjen za uporabo v isto moč orodij, ki so vezane brusne kolesa, hkrati RPMs in krme sile.Brez sprememb v operacijski nastavitve, ki so potrebne.

Tri Velikosti So Na Voljo

4"/100 mm, 4.5"/115mm, 5"/125 mm

DOLGO ŽIVLJENJE:

Napredno diamond tehnologija zagotavlja izjemno vzdržljivost v kovinski rezanje aplikacije, kar vodi v večjo produktivnost, zmanjšati stroške, in nižji stroški na rez glede na tanke vezane cut-off kolesa. 1.1 mm debeline.

PREMER HRAMBE:

Kovinski rezanje diska je izdelan z diamanti, ne dobijo manjše.V globina rezanja ostaja enaka skozi celotno življenjsko dobo, kar pomeni boljši nadzor, doseg in natančnost.

MANJ PRAHU, OSTANKOV:

Tam je manj vonja in prahu, ostankov, kot je kolo, ne nositi navzdol, kot je vezana abrazivnih sredstev.Iskre lahko izvirajo le iz materiala, ki znižujejo.

Ustreza 4",5" Kotni Brusilnik

Testiranje Mesto

Debelina 1.1 MM
luknja 16 mm/22.23 mm
Vrsta cuttingdisc
DIY Dobave Kovinarstvo
Ime izdelka Kovinski Disk Za Rezanje
Velikost 5 inch/125 mm
Uporaba Oddanih Tron, Rebrasti Aluminija
Številka Modela Kovinsko-cut

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni