Roman Stolp Svijećnjak Jewerlry Shranjevanje Jar Huamn Obraz Bombažno Krpo Imetnik Ličila Pero Organizacija Bombažno Blazinico Organizator

Nov izdelek

€11.83

€12.32

-3 %

Na zalogi

Oznake:

vintage sveča jar, sveča škatla za shranjevanje, sveča za jar, candl imetnika, bombažno krpo jar, eroma sveča kozarci, bris imetnik zlato, polje bombažno krpo, smerne glavo, keramični lonček

Svijećnjak Jewerlry Shranjevanje Jar Keramični Lonček Pokal Cvet Urejanju Cvetlični Lončki Ličila Pero Organizacija

prav tako lahko sledite naši trgovini pa lahko kot VIP ,samo kliknite spodnji "sledi",v glavo naši trgovini.nato ceno, bi bilo bolje,in če smo naredili spodbujanje boste dobili sporočilo na čas.

dostava 1.Vsi predmeti, ki bodo poslana z letalsko pošto v roku 5 delovnih dni, ko je vaše plačilo je očiščeno . 2.Ne moremo pošiljanje blaga na vikend in Kitajski prazniki. 3.Če ne boste dobili vaše predmete v razumnem času , prosim, kontaktirajte me, jaz vam bodo pomagali rešiti težave. 4.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,in kupci, ki so odgovorni za carinske dajatve, če bi se to zgodilo.Bomo nastavite način prevoza po zneska vašega nakupa , vendar v času prometnih omejitev. 5.Če imate svoj najljubši kurirja, prosimo, kontaktirajte me.

povratne informacije 1.zanašamo na zadovoljstvo, da uspe.Torej,vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas. 2.če ste zadovoljni z našimi elemente,prosim, pustite nas aktivno povratne informacije,5 star je najboljše,hvala.

3.Kontaktirajte nas pred odhodom vsak negativen nevtralen povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.

Oblika Roman polje
Številka Modela 20181112
POKROV Bela in Črna
Specifikacija as detail
uporabite 2 namizno dekoracijo
Zmogljivosti kot podrobnosti
Material Keramični
Uporaba jewerlry shranjevanje jar
Obremenitev 100 kg
Izdelek Nakit Polje
Funkcija Na zalogi
uporaba 3 Svijećnjak
Slog Evropa
Blagovna Znamka Val Tveganja
Predalčni Količina 1
Tehnika Sijajni

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni