PULUZ Kritje Primera Za Canon EOS 5D Mark IV Mehke Silikonske Gume Kamere Zaščitni Telo Primeru Kožo Prikrivanje Rumeno Vrečko za Kamero

Nov izdelek

€10.51

€12.52

-16 %

Na zalogi

Oznake:

canon eos t2i telo, sistem nahrbtnik, Canon 5d mark iv, canon 5d mark iv pokrov, alpake torbici, torba za fotoaparat, ohišje za canon 5d mark iii, torba za fotoaparat canon, canon eos m5 telo, ohišje za canon 5d mark iv

1. To je narejeno iz raztegljive, vztrajni, mehko visoko kakovost naravnega silikonski material.

2. Varovanje stanovanj in tipkovnica proti praske, strganje & obrabi, anti-vibration, poleg tega vse funkcije se lahko prosto uporabljajo.

3. Kompaktna, lahka in izredno vzdržljiv design, lahek, enostaven za prevoz.

4. Notranja mehka design omogoča mehko in prijetno na dotik.

5. Preprost in enostaven za uporabo, ščiti vaš fotoaparat in ga namestite na vaš stojalo ob istem času.

6. To silikonski fotoaparat primeru paše za Canon EOS 5D Mark IV SLR Digitalni Fotoaparat.

7. Opomba: fotoaparat ne,t vključujejo.

Splošno Združljiv Z Canon: EOS 5D Mark IV Material Silikon Velikost 15.5*12.5*7 cm Masa 83 g

1. Mi ladja v Orgon.si' naslov samo.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v Orgon.si račun se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali. 2. Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus, brezplačno pošiljanje, je lahko samo sledi na Kitajskem, vendar ne podrobno sledenje podatkov v vaši državi.Če želite registrirane način dostave, prosimo, izberite China Post Air Mail ali Orgon.si Standardne Dostave, ki stane okoli 2 evra. 3. Običajno bo ladja, da jih v roku 3 delovnih dni po plačilu je potrdil Orgon.si. 4. Če niste prejeli vaše naročilo v času dostave ali če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas.Bomo odgovori, da vam v enem delovnem dnevu. 5. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Ti stroški niso vključeni v izdelek, ceno in stroške pomorskega prometa.

12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

1. Vaše povratne informacije so za nas zelo pomembna in vse kupce.Prosimo, vzemite nekaj sekund, da se pusti veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo. 2. Vedno smo ponudba visoko kakovostnih izdelkov po konkurenčnih cenah in zagotovijo dobre storitve za vas. 3. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralno (3 zvezdice) ali negativna (1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in pustite, da ste srečni, nakupovalne izkušnje tukaj.Hvala!

Blagovna Znamka PULUZ
Slog Trikotnik paket
Uporaba Mirrorless Sistem Kamere
Številka Modela PU7110A
Vrsta Mehko Vrečko/case
barve Prikrivanje Črna Rdeča Rumena
Paket Da,
Material Silikonski

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni