Nakit diy 3 kg Rotacijski Mešalniku Nakit Polisher & Finišer, Nakit Poliranje

Nov izdelek

€24.19

€37.81

-36 %

Na zalogi

Oznake:

zlato nakit, orodja, oprema, klop za nohte, nakit, orodja, oprema brušenje, nakit, orodja za delo, nakit, orodja, opreme, zobozdravstveni, nakit strojev, motor za nohte, nakit, orodja, oprema, kovinski, nakit za nohte stroj, zbiralec motornih

Opomba: Če vaša država ni na brezplačna dostava območju, vljudno prosimo, da nas kontaktirate do spremembe cen, če ste naročilo.Bomo calcalate pravico ladijskega stroškov za vas.

Glavni Parametri: Dimenzije:230*180*240 mm, Teža: 5 kg, Kapaciteta: 3 kg, Napetost: 220V-110V, Boben Dimenzija: 145*150 mm, Pakiranje Velikost: 280*250*200mm.

Posebej zasnovan za določen čas gimnastika (0-60 minut) Auto-reverse funkcija omogoča temeljito gimnastika.jewelries lahko polirani z dobro nego.

Varnostna Navodila:

Pred uporabo naprave preberite vse varnostne napotke.So za zaščito in mora biti vedno dovoljeno, da zmanjšate tveganje za telesne poškodbe ali okvare orodja.

Nikoli ne uporabljajte naprave med občutno zmanjšanje moči.Napravo izklopite in ne uporabljajte unitl moč je v celoti obnovljena.

Magnetni disk, ki dejansko izkaže nožice, ki je sestavljen iz številnih močnih magnetov, ki so natančno postavi v cast disk.Z izmenično polariteto se nenehno spreminja, s čimer medijev do prostega gibanja v tekočem rešitev, ki se nenehno spreminja svoj make-up.To v kombinaciji z uporabo centrifugalne sile, omogoča super tiho in hitro časovni cikli, da opravlja nešteto aplikacij.

Previdno:

Vedno prepričajte, da je enota, ki je priključen v pravilno ozemljeno vtičnico.

Ne odstranite skledo od osnove, razen če je enota je izključena.

V nobenem trenutku ne bi smeli dlani postavite znotraj delovne komore medtem ko je stroj teče.Vedno poskrbite, da je računalnik izklopljen, preden se izvedete ta postopek.

Če stroja ni zn uporabo, odstranite posodo iz stroja znanja.

Ne zapolni senat mimo priporočena največja izpolnite vrstico, da bi se izognili razlitju.

Ne postavljajte nobenih predmetov, ki jih je prizadela magnetizem, kot so računalniški diski, kreditne kartice, itd.na ali v bližini vaše magnetni finišer.

Nakit, Orodja In Opreme, Tip Rotacijski Orodja In Pribor
Številka Modela HD-6808
Material Kovine
Blagovna Znamka goldsmith
Element Teža 5Kg
Postavka Vrsta Nakit, Orodja In Oprema

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni