Daljinski Nadzor Pametne Hišne Robot Pse Igrače RC Robot Stunt Kuža Z zvočnimi In svetlobnimi Elektronski hišni Ljubljenčki RC Skoki Psa Igrače Za Otroke

Nov izdelek

€13.94

€17.43

-20 %

Na zalogi

Oznake:

robot, robbot, aputure b7c, alpha dog čip, robot igrača, pes robot, p pameten pes, pes robot igrača, pes vlak, robotski pes

Bullet Točk:

1、Več Funkcij: daljinski upravljalnik pes je večnamenski, kot so hoja naprej in nazaj, hoja glavo na glavo in hodi pokončno na rep, featuring skorja zvoka in svetlobe.

2、Varen Material: daljinski upravljalnik pes je narejen z varno in okolju prijazen material, visoko kakovostne in trpežne, super za igranje in spremljajo otroke.

3、Baterija za Polnjenje: daljinski upravljalnik pes je polnjenje s približno 80min čas polnjenja in teče, za približno 30 minut vsakič, zagotavlja dolgotrajno uporabo.

4、Simulacija Izvedbe: daljinski upravljalnik pes je kot nalašč za hišne živali nadomestiti z življenje, kot mahajoč rep, zvočne skorja zvok in duhovito dejanja, zabaven vaši otroci ure in ure.

5、Odlično Darilo: daljinski upravljalnik je koristno za negovanje otrok ljubezni in spodbujanje komunikacije in čustev s starši, ki so primerni za pošiljanje otroci kot darilo.

Specifikacije:

Ime: 2,4 GHz Daljinski Upravljalnik Skoki Pes

Enotni teža: približno 490g

Velikost izdelka: : o 21.5*9*14.2 cm/8.5*3.5*5.6 v

Barvo polje velikost: : približno 29*12*18 cm/11.4*4.7*7.1 v

Baterija: litij-3,7 V/500mAh

Daljinski upravljalnik baterija: 2 x 1,5 V AAA baterije (niso vključene)

Čas polnjenja: približno 80 minut

Uporabite čas: približno 30 minut

Daljinski upravljalnik razdalja: približno 20 metrov

Funkcija: pojdi naprej in potem takoj nazaj; sprehod glavo na glavo; hodi nazaj in potem takoj naprej; hodi pokončno na rep; skorja (s svetlobo in zvok)

Seznam Vsebine:

1*Daljinski Upravljalnik Pes

1*Daljinski Upravljalnik

1*Baterija

1) sprejemamo Alipay , Zahodne Unije , TT .Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI .

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU .

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov MORA MATC H vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO .NI IZJEM !Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK , po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Vir Napajanja električni
Starostni Razpon >2 let

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni