Roza Šifon Čipke Kratkimi Rokavi, V-izrez Backless Tla-Dolžina A-line Mati Neveste obleko

Nov izdelek

€65.76

Na zalogi

Oznake:

črna zveze, bling morska deklica poročno obleko, obleko sre, čista bela poročna obleka, diy filigransko, cvetlični glavo venec, rsvppap poročno obleko, cvet iz jute, snemljiv obleko vlak rdeča, cvet garland glavo

Roza Šifon Čipke Kratkimi Rokavi, V-izrez Backless Tla-Dolžina A-line Mati Neveste obleko

Oblikovanje Po Meri:

Če ne najdete slog, ki vam je všeč v naši zbirki, lahko naredimo obleke v svoje zasnove.Lahko nam pošljete slike, vzorce, tudi skice vaš design drugih stilov, ki vam je všeč, in mi bi replike po vaših željah.Ko končate, bomo sprejeli podrobne fotografije in e-pošti vas, da preverite jih advancely, potem pošljite pripravljen obleke za vas.Če ne boste zadovoljni, vam bo spremenite obleke, dokler ne boste zadovoljni z njimi

Zasebni Označevanje:

Smo lahko postavite svoje trgovske znamke na vsa vaša naročila.Zasebni latel se zaračuna extraly.

Način plačila in Rok Plačila:

Načini plačila sprejemamo vključujejo, ,,Western Union,Money gram

Pozdravljamo poročna obleka, večerna obleka, maturantski ples obleka, obleka za družico, cvet dekle obleko, mati obleko neveste in drugih poročni dodatki OEM servic e .

Politika Vračanja

Vaše zadovoljstvo je izjemnega pomena za nas.Ob prihodu paketa, vam svetujemo, da preverite in se prepričajte, da obleko, je bila, da standardnih velikosti ali po meri, meritev, ki ste jo določili.Poskusite na vaš obleko v najkrajšem možnem času, ne da bi odstranili oznake, spremenijo ali umivanje obleko.

Če ste se vračajo ali izmenjavo obleke, ali pribor, prosimo, prepričajte se, da so v svoje prvotno stanje - unworn, unwashed, nespremenjeno, nepoškodovani, čisti, brez vlaken in lase in z oznakami, nepoškodovani in pritrjena.

V okvari, Poškodovan ali Napačno poslani Predmeti

Za informacije o okvari, poškodovan ali napačno poslani predmeti, glejte naše Splošno Vrnete in Politiko Odpovedi zgoraj.

Velikosti ali Vgradnjo Vprašanja

Kot vse naše obleke so ročno zašiti in po meri izdelane, je končal obleke se lahko razlikujejo za približno eno (1) palca v obe smeri določene meritve.Da se zagotovi, da je vaš element, ki bo še vedno vam ustreza popolnoma, naše krojačev, ustvarili vse naše obleke z dodatnimi tkanine v šivi, ki omogočajo manjše velikosti sprememb biti enostavno.

1. Postavke, ki niso velikosti, ki jo je odredil

Naj vaš element velikosti razlikujejo od specifikacije vaše naročilo, za več kot en centimeter, spodbujamo vas, da bi našli najti lokalne meri, da prilagodite nastavitev, in z veseljem bomo povrnili vam za do 100% cena izdelka v krojenje stroškov.Če izberete to možnost, prosimo, ne pozabite, da zahteva od prejema vaši meri kot kopija je treba zagotoviti, da, ko se zahteva vračilo.

2. Vaš element je velikost, ki ste jih naročili, vendar ne fit

Obleke ali oblačila, ki ne prilegajo pravilno, vendar fit specifikacij, ki ste ga naročili trenutno ni mogoče vrniti ali zamenjati.Kot naše obleke in oblačila narejena s dodatnih tkanine v šivov, lahko naredite manjše prilagoditve na lokalni meri, na svoje stroške.

Prosimo, upoštevajte,: če vaše naročilo specifikacije razlikujejo preveč bistveno od končne velikosti zahtevo, spreminjanje velikosti morda ne bo mogoče.

Barvna Neusklajenost

Nastavitve zaslona računalnika lahko spremeni barvo slike pokazale v naši trgovini.Rahle barvne neusklajenosti med barvo vaš element in barvo prikazan na zaslonu morda ne pomeni, da je izdelek, ki je poškodovan ali napačno, dobavljeno.Vendar, če ste prepričani, da ste prejeli izdelek v napačno barvo, prosimo, obrnite na Storitve za Stranke, da vidim, če za vračilo je možno.

Zaostala Naročila

Če elementa ne morete dobavi čas, prvotno navedeno, Storitve za Stranke, vam bo možnost, vodenje, ali pa prekličete vaše naročilo.Stranke, katerih predmet(ov), ki so zdavnaj ni več kot 10 dni, lahko izberete prekliči predmet (- e) in dobili polno nadomestilo, ali pa da item(s) in dobili 30% vračilo ob dostavi.Stranke, katerih predmet(ov), ki so zaostala za več kot 10 dni, imajo možnost preklic za polno nadomestilo, ali vodenje predmet (- e) brez stroškov, razen poštnine.

Če prejmete obleko zadovoljstvo , Prosimo priporočamo svojo trgovino, je za svoje prijatelje.

Zadovoljstvo strank je zelo pomembna za nas in naše povratne informacije rating odraža to zadovoljstvo.

Upam, da ste prejeli izdelek po in lahko nam pozitivne povratne informacije.Gotovo mi bo dal tudi pozitivne povratne informacije!Poleg pozitivne povratne informacije, upamo, da vam bo dala PET ZVEZDIC na vse Podrobne Ocene prodajalcev.

Elise poročne je ime naši tovarni, smo bili v poročno obleko linije za več kot 7 let (od leta 2005).Delamo na debelo in trgovina na drobno, tudi OEM.Vsi naši elementi so visoke kakovosti!Zagotavljamo vam kakovost storitev, kot tudi dobičkonosnosti, zaradi česar vaš sanje poroko uresničile.

Slike Dejanske Da,
Rokav Slog Redni
Vrsta Tkanine Šifon
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Blagovna Znamka BFEGOING
Postavka Vrsta mati nevesta obleke
Modni Element Preprost
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Zgrajena v Modrc Da,
Dekoracijo Appliques
Silhueta A-LINIJE
Številka Modela Po meri izdelano

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni