Po meri Kupca logotip Ličila Ogledalo iz Nerjavečega jekla Nezlomljiv Majhno Ogledalo Debelo Dropshipping OEM

Nov izdelek

€16.44

Na zalogi

Oznake:

prilagodite ličila logotip, kozmetično ogledalo steno, ogledalo žep, ogledalo vintag, po meri ogledalo ličila, dekor ogledalo, big britje ogledalo, leseno ogledalo, cut las ogledalo, stensko ogledalo

Mi ne proizvajajo cheapie,smo le prodajati naše izdelke v nižji ceni.

TOVARNE NEPOSREDNO SPREJETI OEM (s prilagojenim logotipi), trgovina na DEBELO, DROPSHIPPING.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, za izdelek fotografije :) OBVESTILO: Prosimo, da izberete barvo ali več barv, je ob naročilu.Sprejemamo OEM naročila, če je potrebno, prosimo, izberite OEM naročila.Stranke morajo zagotoviti slikovne datoteke za OEM naročila (le CDR.TIF.PSD formatu z resolucijo najmanj 300 dpi), prosimo, da pripravijo in pošljejo k nam.Poleg tega, kot je prilagajanje postopek je potreben čas, čas dostave, OEM naročilo bo podaljšana do 10 dni od oddajo naročila.Hvala vam za vaše razumevanje in sodelovanje. :) Po meri Kupca logotip Ličila Ogledalo iz Nerjavečega jekla Nezlomljiv Majhno Ogledalo Debelo Dropshipping OEM Material: Nerjaveče jeklo specifikacija:50-300pcs/karton Velikost:85mm*53mm Značilnosti: Ne krhko, glede teže kot na kartici, se lahko prevažajo z vami.

O velikosti

Velikost za ročno merjenje, zaradi merjenje orodja in metode merjenja in drugih dejavnikov, tam bo 2 mm napaka, po vašem običajno uporabite za sklicevanje na velikost tabele in podatke za vrednotenje, samostojno nakupovanje.

O barvi

Naše blago v naravi, streljanje, barvo šola za strokovno lektoriranje in fizično strešnik najbolj blizu,, ker so računalnik, monitor barvni kontrast in barvno temperaturo so različne in tako naprej.

O Darilni vrečki

Tudi veliko logotip se lahko izbere.Prosimo, fell prosimo, da nas kontaktirate, da vedo več detials :D

O čas Poštnine

Čas dostave: 1)bo Vaše naročilo, predelano v 3 dni po plačilu.(Razen počitniških) 2) ne Bomo zagotovili čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.Upam, da boste lahko razumeli.Opomba: shipping stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine. 3) Prosimo, da poskrbite, da vaše Orgon.si naslov se in podrobno.In če želite, da spremenite svoj naslov za dostavo, ko ste kraj, da, prosimo, sporočite nam, prvič.Hvala! 4) Po tem, ko smo poslali blaga, bomo po e-pošti vam dostava informacij, kot tudi številko za sledenje.Dobavni rok:na Splošno, večina držav je čas poštnine so v nadaljevanju, zaradi razlike poštnih serivce na različnih področjih , na nekaterih področjih lahko traja dlje.Če si srečal problem , dobrodošli brezplačno padel, se obrnite na nas , vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. :P

Opozorilo:

1.Podpiramo Padec ladijskega prometa in trgovini na Debelo. 2.Mi lahko pošljete paket kot DARILO in trdijo, nižji ceni za vas. 3.Smo običajno prodajo naših izdelkov brez trgovine na drobno paket, prosimo, bodite pozorni, da se pred nakupom.Če potrebujete izvirni paket, pls plačati dodatno plačilo za paket !! 4.Če imate kakršne koli težave ,pls počutim svobodno, da nas kontaktirate namesto odpiranja spora ali pusti negativne povratne informacije.Hvala!Pozornost Za Ruski Prijatelji: 1. Prosimo, poskrbite, da vaše ime in priimek, vključno z vaše ime, srednje ime in priimek, ko plačilo; 2. Prosimo, da poskrbite, vaš pravi naslov, vključno z vaše Stanovanje Št., Ulica, Mesto, Regijo in državo.V nasprotnem primeru paket bi bilo verjetno treba vrniti!

Debelo sprejmite
Dropshipping sprejmite
Velikost 50-300/set
Oem sprejmite
svetloba Ne Podpira
Material nerjavno
Postavka Vrsta Ličila Ogledalo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni