Kxw2 ,F125,F126 Zmanjšanje Hrupa Notranje Uho Tip Brezžične Mini, staro za slušni aparat Levo/desno Uho

Nov izdelek

€986.47

Na zalogi

Oznake:

bluetooth masko, slišati pomoči za gluhe, gn slušni aparat, siemens amilo, nokia 8110 banana, minnie slušni aparat, mini pro slušni aparat, pomoč slišati, slišati pomoči siemens, signia siemens dome

O Piščalka , zelo, zelo normalno stanje.to lahko naredite 3 korakom, da ga odstranite . 1 , Izberite primerno slušalka, da naredijo izdelek, zaprti v ušesni kanal 2 , Nizko dol glasnost 3 , Dal izdelek v uho hitro

Slušni PRIPOMOČKI nevidno uho tip brezžične mini zmanjšanje hrupa starejših uho slušni PRIPOMOČKI Marca: Cofoe

Informacije O Izdelku

Blagovna Znamka

Cofoe

Ime Izdelka

Cofoe Notranje uho slušni pripomočki (desno uho)

Model Št.

D-C-C1L

Barve

Oranžna,Bela

Material

Plastični

Gostitelj Velikost

1.8cmx1.2cmx0.9 cm

Neto Teža

0.3 kg

Bruto teža

0,5 kg

Kategorija

Po meri

Baterija

A10

Kalibracija

Samodejno

Frekvenčni razpon

200 hz~7645Hz

Delovnega toka

1.36 mA

Stiskanje narašča čas 48ms

Enakovredno vnos hrupa

27.6 dB

PS: SAMO 1PC VKLJUČENI,IN 1PC BATERIJE VKLJUČENE.

Če potrebujete dve ušesi slušnim aparatom.PLS da 2pcs,ali pustite sporočilo na nas,imamo še en link,Hvala!

OPOMBA: O brezplačna dostava,da bi dostave hitro in varno,vam bomo poslali naročilo preko različnih dostava način glede na različne države in differnet situacijo,ne glede na to, POST AIR MAIL ( China Post, hong kong Post, Švedska Post, TNT Post, Singapur Post itd. ) ali EXPRESS ( FEDEX, DHL, UPS, TNT, EMS in Posebno Linijo,... ).Želijo razumeti !Najlepša hvala !

Pošiljko

1. Element, ki bodo poslani v 3~5 delovnih dni.

2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

4.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 50 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Garancija&Vrnitev

1.Ponujamo tudi 2 let brez vzdrževanja.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

2.Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.

3.Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Storitve Za Stranke

1. Zagotavljamo vam, da so vsi naši elementi so ", kot je navedeno" v svoje opise.Prizadevamo si za 100% zadovoljstvo strank na vsaki prodaji smo skupaj.

2. Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

3. Naši izdelki so neposredno iz tovarne, ni sredi človek, brez visokih markup, tako lahko zagotovimo kakovost elementov, vendar zelo konkurenčna cena.

4. Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Najlepša hvala!

Poreklo Kitajska
Blagovna Znamka siemens

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni