Malo kuhamo Ročno kovani kuhinja Sashimi kuhar nož fiksno rezilo oster Kitajski mesa cleaver rezalnik zelenjave kuhanje orodja

Nov izdelek

€29.70

€51.21

-42 %

Na zalogi

Oznake:

žep taktične vojaške, knive, nakiri noži, kuhar nož, kuhinja knive, pubg darilo ključ, ul kuhanje, 7cr17 nož jekla, survival nož moški, Avto orodje za popravilo

Malo Kuhamo ročno kovani kuhinje kuhar nož

Informacije o izdelku: Skupna dolžina: 35 cm Rezilo dolžina: 18 cm Ročaj dolžina: 12 cm Rezilo Širina:3,5 cm Rezilo debelina:0.3 cm Rezilo materialov:7Cr17MOV Ročaj materialov: Palisander Teža: 0.3 KG Funkcija: 1.Iz NERJAVEČEGA JEKLA KUHAR NOŽ - Classic iz nerjavečega jekla 8 cm kuhar nož je izdelan iz 100% iz nerjavečega jekla, ki je rje in tamnjeti odporne 2. IZJEMNO SVETLO - 8 cm ostro rezilo kosov zlahka prek velikih kosov hrane ENOSTAVEN PRIJEM - Palisander ročaj zagotavlja enostaven prijem in brez težav manevriranje 3. ENOSTAVEN ZA UPORABO - Konzervativno rezilo debelina 0,3 mm in elite design omogoča enostavno ročno uporabo 4. Pomivalnem stroju - pomivalnem stroju; ročno pranje je priporočljivo, da ohranijo fine kakovost rezilo. 5. Multi Darilo polje paket naredi izdelek je videti bolj privlačna in je polje dovolj močno, da se zagotovi, da nož je dobro zaščitno. (pls obrnite na servisno ekipo, če je potrebno).

Multi šatulji

Multi Darilo polje paket naredi izdelek je videti bolj privlačna in je polje dovolj močno, da se zagotovi, da nož je dobro zaščitno.To je tudi najboljše darilo za ženo, prijatelje, družino, in tudi poklicni kuhar.Verjamem, da je ena od njih lahko pritegne vašo pozornost.

Malo Kuhamo nov model kuhinje kuhar nož

Ta nož je nov model kuhinje kuhar nož, in ki jih je visoke kakovosti Nemčiji iz nerjavečega jekla.Zasnoval sloviti Japonski oblikovalec.To je zelo oster mesa cleaver.Verjamem, da vam bo všeč nov model kuharski nož za kuhanje.Trusted Proizvodnji kakovosti.Strokovno izdelane na Kitajskem leta 1995, Malo Kuhamo zagotavlja življenjsko dobo zoper napake v materialu in izdelavi.Izdelava Življenju zavezanosti še nikoli ni bilo tako enostavno.

Naši delavnici

Naš razstavni dvorani

Naše skladišče

Nož Vrsto Kuhar Noži
Funkcija Na zalogi
Vrsta Noži
Litje način ročno
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Noži
Izdelek atribut Kovane
Glavni uporablja kuhanje orodja
Kategorija Izdelka Kuhinja kuhar nož
Material Nerjaveče Jeklo
Blagovna Znamka MALO KUHAMO
Certificiranje SGS

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni