2 Straneh Hišni Ljubljenčki Krzno & Gladko Čistilec Odstranjevalec Pes, Mačka Lase Krzno Čiščenje Krtačo Orodje Prah Krzna Iz Obleke, Pohištvo, Preproge Sedež Ščetke

Nov izdelek

€8.86

€16.11

-45 %

Na zalogi

Oznake:

čopič kavč, mačka čistilec, Čiste volne, postelja krtačo, krtača za čiščenje oblačil in pohištva, ščetka za čiščenje prahu, ščetka za čiščenje kavč, krzno roller, mačka rokavice za lase, ščetka za čiščenje volne

Hišni ljubljenčki Krzno & Gladko Čistilec Odstranjevalec Pes, Mačka Lase Krzno, Ščetka za Čiščenje Orodja Prah Krzna Iz Obleke, Pohištvo, Preproge Avtomobilski Sedež Ščetke z lastnim čiščenjem znanja

Opis:

Material:PP

Barve:Modra, Rdeča

Te vrste čiščenja orodja, ki omogočajo čiščenje hitreje in lažje.Enostaven način, da odstranite dlake in krzna iz vašega oblačila,pohištvo in tkanine.D ouble-sided (obojestransko), self-čiščenje hišnih krzno odstranjevalec ukvarjajo z nemogoča naloga, odstranjevanje nezaželenih pet krzno, gladko in las od vas oblačila in tkanine površin.Prihranite svoj čas in denar.

Kako Uporabljati:

1.Nežno pomikajte vaš jjeza krzno odstranjevalec čez površin, iz katerih želite odstraniti pet krzno, las in vlaken.Sledijo puščico, ko si umila.Ščetko lahko zajame ti na obeh straneh.

2.Ko je čopič, ki je v celoti pokriti, dip v bazo.Ko ste vzeli ven krtačo, da bo čist in pripravljen, da ulova več krzno.

3.Ko je baza se polni, preprosto vzemite off skp in izpraznite vsebino v smeti lahko.

Paket Vključuje:

1 X hišne krzno, odstranjevalec

1 X samočistilni znanja

1 X Potovanje velikosti gladko krtačo in znanja

Kupca Obvestilo, Če potrebujete posebej barva (mora biti opisano v postavka je seznam), in v drugih posebej zahteva.prosimo napišite vaše zahteve v opombi, si bomo prizadevali, trdi, da izpolnjuje vaše zahteve, če je na zalogi, če nisi naredil, ne bom biti odgovorna za nepravilno postavka poslali.

Če želite kupiti v velikih količinah, oglejte si mojo trgovino in vnesite debelo katalog ali poslati s ime postavke in količine, ki jih potrebujete, potem bomo ponudbo za vas najboljšo ceno.

Postavka lokacija je na Kitajskem, in mi križ odbor dostava opozarjamo, da mednarodni ladijski promet običajno traja dlje, da domače, saj je na podlagi prometa storitev in običaje.Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni običajno v 48 urah po prejemu plačila, razen pravnih počitnice.

Poštnina Bomo poslali izdelke s Kitajsko pošto in zagotoviti express, kot sledi:

1. Priporočeno pošto, da večina država): Normal (običajno prihoda na destinacijo 18-29 dni.

2. Express (DHL/EMS itd): Normal (običajno prihoda na destinacijo 3-8 Delovnih dni.

Nadaljnje je ocenjen čas tabela s priporočeno

Če je predmet, ki je izgubil med prevozom s priporočeno pošto, prosimo, dovolite, ker so trdili, po pošti.

Stroške prevozov bo pokrov ravnanje, pakiranje takse, stroške dostave.Predmet bo odpremljeno na Orgon.si potrdili, naslove samo, zato prosimo, poskrbite, da je naslov pravilen.

Ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za kakršno koli po meri zamude ali davka.Zato, ker je čas dostave je zelo odvisni in ki jih poštnih Storitev (razen ob vikendih in praznikih) po mojih izkušnjah.Po meri v nadaljnjem državi, je stroga, zato je dobavni rok do te države včasih lahko več kot en glavni držav: Italije, Nemčije, Francije, Španije, itd., če ste bili iz te države, pls, bodite potrpežljivi.Pls obvestilo: to ne pomeni, da tam niso problem zagotovo v meri, v drugi glavni države.

Kupci " Informacije: trudimo se po naših najboljših močeh vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve.Ampak včasih mednarodnih dostave je zelo odvisna od dostave podjetja in lokalne navade/naloge v obeh naše države.Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Hvala vam za vaše razumevanje.

Naj kupec odgovoren za vse naloge po meri in stroški v vaši državi.Prosimo, preverite pri vaši meri pred ponudbo.

Politik Vračilo in Garancija

Če so elementi, poškodbe ali okvare, ki jih povzročajo dostava pri normalni uporabi.Si bo ponudbo za vrnitev.

Če ste prejeli napačen element, bo ponudba za vrnitev.

Zaradi posebnost digitalnih proizvodov včasih lahko kupec mislim, da je prejel element, ki povzroča napako (v resnici je morda dobro,ne pa organ lahko potrdi ali ne intuitionist dokaz, da jo podpirajo, kupec bo še vedno ponujajo za vrnitev.

Prosimo, upoštevajte, da: vse motnje izdelki morajo biti vrnjeni v roku 2 meseca od datuma, kupljenih za zamenjavo ali vračilo kupnine.Kupec mora vrniti predmeti za naše Kitajska urada na njegove/njene lastne stroške po strani.

Da izpolnjuje pogoje za BREZPLAČNO zamenjavo ali vračilo izdelka, morajo biti:

prejeli smo se vrnili element, "kot nov" stanje, ter skupaj z vsemi dodatki (če je mogoče, original škatlo in embalaže).

Ta obljuba ne vključuje napak, ki jih povzročajo nesreče, napačne uporabe, in drugih ne-normalni uporabi.

Nudimo 60 dni izmenjavo storitev garancijo od dneva nakupa, če je predmet, ki je v okvari.

Blagovna Znamka Suyi
Material Plastični
Vrsta Psi
Postavka Vrsta Krzna, Odstranjevalec

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni