Koncentrator kisika Umetno Miniaturni Kisik Generator Kisika Pralni Spanja Respirator Zraka Čistilec Dom Zdravja LP

Nov izdelek

€157.23

Na zalogi

Oznake:

oxygene koncentrator, kisik portabl, zrak purifi, ozon generator 50000, uv led zraka čistilec, jonsko čistilec zraka, maska za virus, xiaomi mi zraka čistilec 3h pret, generator prenosni koncentrator kisika, oljčno oxygene koncentrator

Koncentrator kisika Umetno Miniaturni Kisik Generator Kisika Pralni Spanja Respirator Zraka Čistilec Dom Zdravja LP Značilnosti: "prenosni" velikost 21 * 34 * 11 cm in majhnih 1.88 kg, tako enostavno in priročno za uporabo v avtomobilu, ko ste ven.In opremljena s konverzijo glavo, lahko se uporablja tudi doma.Nov pet-krat filtrirno tehnologijo, negativni ion funkcijo, multi-layer filtracija, kisika absorpcije je bolj čisto.Z avtomobilsko napajanje, lahko tudi absorbira kisik na cesti in uživajo neprekinjeno kisika. "Prenosni avto kisika pralni" pretok 1 L/min, koncentracija kisika 55%±3. Pretok in koncentracija sta določeni. "Enostavno deluje" z velik zaslon, eno-gumb delovanje, starejši ljudje lahko enostavno uporabo.Specifikacije: koncentracija Kisika: 55% ± 3 pretok Kisika: 1L/min Nazivna moč: 25VA velikost Izdelka: 21*34*11 cm teža Izdelka: 1.88 kg Nazivna napetost: 12V/50HZ raven Hrupa: 45db Paket Vključuje: 1*Prenosni Kisika za Kavo ,1*Kisik cev,1*Atomizacijo Kit,1*Power Adapter

Opomba: 1. Če izberete "Prodajalca način dostave", vas prosimo upoštevajte, da to, ladijski promet pristojbina se uporablja samo v nekaterih državah / regijah, tako da ko morate plačati, vas prosimo, da nas kontaktirate in bomo potrdili z vami.

2. Ko paket prispe na vaše lokalne navade, prosimo, plačati davek in sprejeti paket proč.Ne nosimo carinskih dajatev, uvoznih davkov.Če carinski ne zaradi kupca razlogov in se blago vrne ali uničena, ne bomo vračilo denarja.

3. Če se odločite, DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, pomagali vam bomo urediti mednarodna ekspresna dostava in dostavo neposredno na vaš naslov (od vrat do vrat)!Če je blago dobavljeno po kurirju, kupec zahteva le plačilo davkov ob prihodu.

4. Preden se prijavite, morate preveriti paket, se prepričajte, da je v dobrem stanju, in se nato prijavite se.Če je paket poškodovan, prosimo, da fotografije, nato pa takoj pritožujejo, da ladjar, ne pozabite na pritožbo številko, in nato v stik z mano, mi bo zagotovo pomagal.

5. Naš delovni čas: 9: 00-18: 30 Pekingu čas.V tem času vam bomo odgovorili na vaša sporočila takoj.Med odmorom smo morda ne boste mogli odgovoriti na sporočilo, prosimo za razumevanje.Vam bomo odgovorili v roku 24 ur.

Številka Modela J9101605
Certificiranje NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka OLOEY
Napetost (V) 12V
Količine Zraka 50m3/h
Zmogljivost (CFM) 1L/min
Moč (W) 25 W

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni