Tablični Računalnik Ali Telefon Imetnik Vodotesno Ohišje Polje Stenske Velja Mobilni Telefon Policah Samolepilne Tuš Dodatki

Nov izdelek

€2.97

€4.23

-29 %

Na zalogi

Oznake:

wall mount polnjenje nosilec za telefon, lg mobilni pripomočke, kolo telefon nepremočljiva, cellphon imetnika, vodja tuš, čast pad v6, ipad wall mount sliko, motorno kolo telefon nepremočljiva, mobilni telefon imetnik steno, ipad nosilec na steno

Značilnosti

1. Stensko držalo za telefon je dober spremljevalec na vašo kopalnico, wc-jem, kadjo, kuhinja.Lahko poslušate glasbo, ko ob tušem, ali gledate videoposnetek, ko boste kuhanje ali tuširanju.Ni važno, če je splash, razlitja, ali popolno potopitvijo, Nepremočljiva Polje, ki vas je pokrita z zaupanja pečat zaščite.Hkrati ne vpliva na zvok.

2. Lahko se svobodno prilagajanje zaslona, prilagodite glasnost spremenite pesem, igra igre, pomaknite se na novice v tuš ali kad, tudi če megla nastaja med kopel, to ne vpliva na jasnost zaslona telefona.

3 Anti-foging visoko vidika oknu, tudi če je megla nastaja med kopel, to ne vpliva na jasnost zaslona telefona.

4. Izsekavanje dizajn, škoda brezplačno na steno, hitro in enostavno namestitev.močno lepilo lepilo nazaj, ni treba pin na steno.ni enostavno lupino off, odporna na stiskanje in jeseni, ni enostavno, da deformira.

Specifikacija

Uporabljajo mobilne telefone: manj kot za 6,8 cm

Material: ABS+JJEZA

Barva: bela/modra

Značilnosti: Nepremočljiva in anti-zamegljevanje, na dotik občutljiv zaslon

Način namestitve: non-označevanje nalepke in luknja-brezplačna steni visi

Primerna za prizorov: kuhinja, balkon, kopalnica, itd.

Paket Vključuje:

1 x Nosilec za Telefon

Vrsta Stensko Držalo
Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni
Blagovna Znamka HKFZ
Polnilnik No
Je Zvočnik No
Poreklo CN(Izvora)
Značilnosti Ne Funkcije

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni