Merjenje Vrečko Strokovno Zastavo Za Letališče Odsevni Trakovi Windsock Preprosta Namestitev Zunanjo Uporabo Travnik Letalstva Naključno Barvo

Nov izdelek

€2.95

€3.89

-24 %

Na zalogi

Oznake:

otrok kite, kite windsock, letenje zmaj, airport express original, letališče oznake, vzhodna nemčija, windsock, letališče model, Vzgon, tin nemčija

Opis:

100% popolnoma nova in visoke kakovosti!

Windsock je ena od posebnih izdelkov za meteorološka opazovanja smer vetra

Ki se uporabljajo za testiranje smer vetra, z reflektorjem pasu, enostavno za uporabo, bolj praktično.

Oranžna barva prikazuje visoko prepoznavnost.

Prednosti enostavna vgradnja, dolga življenjska doba, itd.

To se pogosto uporablja na področju meteorologije, kemična industrija, varstvo okolja, kmetijstvo, olje področju raziskovanja, črpanje nafte in tako naprej.

Specifikacije:

Material: Poliester

Barva: Naključno

Dolžina: Približno 0,8 m, 1 m, 1,5 m(tri vrste)

Paket Je Vključeno:

1pc x windsock

Opomba:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

2. Prosimo, dovolite 0.5-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

Opomba:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki,,ampak ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model.

2.Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje,prosimo, dovolite 2-4 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja za oblačila, hvala za Vse meritve v cm in prosimo, upoštevajte, 1cm=0.39 palčni

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2 Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1) DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT traja 3-7 dni ,EMS traja 8-12 dni.Post air mail treba 2-8 tednov.Ampak vse od njih so odvisne od države, v dostavljeno.

2) VROČITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

1) Kupec, ki je zgodaj potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2), Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Številka Modela /
Poreklo CN(Izvora)
Material Poliester
Blagovna Znamka TONQUU
Postavka Vrsta Enotni
Spol Unisex
Oblika dolgo
Opozorilo /
Starostni Razpon 12-15 Let

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni