Ročno Til Tabela Krilo Namizna Krpo za Stranke Poroka Banket Dom Dekoracija Poroka Romantično Tabela Robovi TB

Nov izdelek

€13.80

€21.91

-37 %

Na zalogi

Oznake:

teayason, poroka decore tabela, šminka kraljica, 3d flash tatoo, dekoracija poročne mize, poroka tabela dekoracijo samorog, šminke obesek, decoratio poroka tabela, roza jagod, poroka dekoracija šotor

Ročno Til Tabela Krilo Namizna Krpo za Stranke Poroka Banket Dom Dekoracija Poroka Romantično Tabela Robovi TB

Opomba 1:Bomo vaše zasebnosti safe in se ne razkriva nobenih osebnih informacij.

2:Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.Naše po-prodajna ekipa vam odlično rešitev v prvič.

Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1. Super Dekoracijo - Ta lepa, ročno tabela krilo bo vaša stranka je dekoracijo videz bolj eleganten in pritegne vaš strank oči.

2. Preprosto in Sladko - Tila krilo se obrne vse tabele iz dolgočasno za čudovito!Dodaj to kot nalašč prtom, da vaše posebne in cherishable priložnostih, ki zapušča gostom nepozabne vtise.

3. Velikih Velikosti - gre z 181x76cm velikosti, tako se lahko uporablja za okrogle ali pravokotne mize, recepcija tabela, sladica tabela, torto, preglednice, itd.

4. Za večkratno uporabo - Tila tabela krilo je kot nalašč za poročno zabavo, rojstni dan, slovesnosti, maturo, in tako naprej.

5. Romantično - Vi lahko postavite sveče, vina, rož in okusno hrano, na njej!Pridi, ustvarite romantično zraka v vašem življenju!

Specifikacija:

Vrsta izdelka: Til Tabela Krilo

Barve: modra, bela, roza.

Velikost: 181x76x0.2 cm

Obvestilo:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, ki dejanska barva se morda nekoliko razlikuje od slike barvo.

Prosimo, dovolite 5-30 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.

Paket Vključuje:

1 x Tabela Krilo

1,O Ladijski: Po naročilu izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Funkcija Drugo
Vzorec Tipa Trdna
Blagovna Znamka DUSTPROOFVEIL
Številka Modela tabela krilo
Uporaba Drugo
vzorec Navaden Barvanih
Slog Navaden
Tehnika Tkanine
Material 100% Poliester

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni