Lixada Kampiranje, Spalna Vreča 190*75 cm Tip Poliester Spalne Vreče, za Kampiranje S Stiskanje Vrečo Oprema za Taborjenje 680g

Nov izdelek

€17.49

€25.73

-32 %

Na zalogi

Oznake:

l spalna vreča, stiskanje vrečo, viseči mreži underquilt, vreča za spanje, svizec, babi spanja vrečko, dakine stiskanje vrečo, raca spalna vreča odeja, pod, vrečko daiwa

Super Kakovost Kampiranje, Spalna Vreča 190*75 cm Tip Poliester Spalne Vreče, za Kampiranje S Stiskanje Vrečo Oprema za Taborjenje 680g

LIXADA spalno vrečko s stiskanje stvari vrečo je najboljši spremljevalec za vaše potovanje.Uporabite ga lahko kot odejo, ko se odvija spalna vreča.In ko boste povezovanje dveh spalnih vreč skupaj, pride dvojno spalna vreča.

Značilnosti:

Sprejme dihanje in mehko tkanino.

Z dvo-stransko zadrgo, priročen za uporabo.

Pojavljati spalna vreča, lahko jo uporabite kot odejo.

Lahko postane dvojno spalna vreča, ko boste povezovanje dveh spalnih vreč skupaj. (samo eno vrečko vključeni)

Pridejo v 4-kompresijski trak vrečko, ki omogoča spalna vreča, da bo stisnjen minimalne velikosti, lahek, kompakten in prenosen.

Specifikacije:

Znamka: LIXADA

Model: LW180

Oblika: Kvadrat

Barva: Modra / Mornarsko modra / Oranžna / Burgundija / Vojska zelena (neobvezno)

Zunanji: Najlon

Linijskih: T/C

Polnila: 100% poliester

Temperatura: 9°C(limit) ~ 15°C(udobje)

Velikost: 190 * 75 cm / 6.23 * 2.46 ft

Paket Velikost: 29 * 12cm / 11.4 * 4,7 v

Teža: 680g / 1.50 lb

Opomba:

1. Izdelek barve na sliki se lahko nekoliko razlikuje zaradi barvo umerjanje vsako posamezno nastavitev zaslona, prosimo, obrnite se na pravi predmet, ki ste ga prejeli.

2. Spalna Vreča in Stiskanje Stvari Vrečo LE, drugih elementov, prikazanih na slikah NISO vključene.

Package Seznam:

1 * Spalna Vreča

1 * Stiskanje Stvari Vrečo

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Orgon.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Kategorija Bombaž Spalna Vreča
Tkanine Najlon
Slog Ovojnica Tip
Udobno Temperaturno Lestvico [15℃~5℃]
Sezona Poletje
Enojni/Dvojni Spalna Vreča Preplete Enotni Spalna Vreča
Ljudje, Ki Se Uporablja Za odrasle
Spalna Vreča Za Temperaturno Lestvico Kategorije Spomladi in Jeseni Spalna Vreča
Dolžina Standard (Suitable for 1.8 m Height and Below)
Številka Modela Spalna Vreča LW180
Polnjenje Drugo
Blagovna Znamka LIXADA
Vrsta 3 Sezone
Poreklo CN(Izvora)
Velikost 190 * 75cm

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni