20L-BS 12V 20AH LiFePO4 Baterije CCA600A Size175x87x155mm Bulit v BMS Napetostjo Litij-Fosfat železa Baterije

Nov izdelek

€116.72

€155.61

-24 %

Na zalogi

Oznake:

12v 10ah lifepo4 baterije, 12v baterije za motorna kolesa, 12v litijevo baterijo 12v, klic celic, 6 v 12an baterije, lifepo4, 12v lifepo4, lifepo4 akumulator 100ah, lifepo4 12v 200ah, lifepo4 baterije

MOSEWORTH motorno kolo, LiFePO4 Baterija Litij-Ionska Baterija z BMS Napetostjo

Značilnosti Izdelka: Vrsta baterije: 20L-BS LiFePO4 Baterije Napetost Protection Board: BMS Zgrajena v Ohišje Material: Nova ABS materiala Življenska Doba: Več kot 2000times(3-5 let) Nazivna Zmogljivost: 20AH Nazivna Napetost: 12V CCA: 600A Učinkovitost polnjenja: 3C Energetski Izkoristek: 95% Leto praznijo: 0.1% Start Prehodna Nihanja Napetosti: 0.2~0,5 V Praznjenje Temperatura: -25~80Centigrade

Nakup Opombe

1. Prosim za nasvet nas, kaj blagovna znamka in model vašega motocikla, bomo priporočamo primerne modele za vas. 2. Pred namestitvijo in uporabo, prosimo zagotovite, da so vse električnega sistema motocikla, to je normalno (npr.usmernik, magneto, in ali je uhajanje električne energije ) in se izognili povratna express pristojbina zaradi vračanja blaga, razen baterijo, preden težave s kakovostjo. 3. Prosimo, preverite pozitivni in negativni smeri originalne baterije pred nakupom, je tako, kot da bi se izognili situaciji, da ne more biti nameščeni po nakupu. 4. Merjenje standarde svinčeno-kislinske baterije in lifepo4 baterije so različne, lahko šteje kot število liftpo4 deljeno z dva, kar je enako zmogljivost svinčeno-kislinske baterije.(na primer 4.5 AH za lifepo4 baterije je enakovredna 9AH za svinčeno-kislinske baterije, vendar zagonski tok je enak kot za svinčevi 9AH). 5. Če motocikel je opremljen z drugimi električnimi napravami, poraba električne energije bo prizadeta, predvsem GPS in opozorila, ki bo močno vplivala na stanje pripravljenosti za litijeve baterije.

Navodila Za Namestitev

1. Redno preverjanje, ali sistem zaračunavanja lokomotiva je normalno in ali celotno vozilo vezje je uhajanje.(bodite prepričani, da preverite) 2. Odstranite negativne vijakov in žice najprej, in nato odstranite pozitivno vijakov in žice, in odstranite galvanske baterije.(da preprečite kratek stik) 3. Primerjajte originalne baterije in litijeve baterije in preverite, ali je prostor velikost dve bateriji. 4. Napolnil prostor velikost s peno, da ustvarite prostor, enakovredno velikosti originalne baterije. 5. Odrežite odvečno peno, da ustvarite prostor, enakovredno velikosti originalne baterije. 6. Namestite litijeva baterija in vijačni terminal z prečni vijak(ŠT.3 izvijač je priporočljivo) Opombe:1.Prosimo, da nam izbrati motorno kolo/lokomotiva/generator za litij-železo baterije. 2.Zaradi omejenega prostora motocikla prostora za baterije, bodite prepričani, da preverite, ali velikost je primerna. 3.Prosimo, glejte "primeren model".prosimo, bodite prepričani, da ne uporabljajo avtomobila, ki presegajo premik in preobremenitve, tako da se prepreči škoda za vaš avto. 4.Ko nameščate, prosimo, bodite pozorni na varnost električne energije, porabo.Ni dovoljeno priključiti negativna polariteta za negativno polarnost, in ni dovoljeno, da to povzroči kratek stik v elektrod.

O poprodajnih storitev

(Prijazno opozorilo: naslednje situacije so nevračljivi, in ne-tržnih) 1.Po nakupu izdelka odstranjena ali poškodovana zaradi kupca. 2.Težave z električno sistem lokomotiva, ali neprimernim polnilnik za litij baterije, kar lahko povzroči visoke polnjenje napetost ali poškodbe litijeva baterija. 3.Dejansko zagonski tok lokomotiv je višja od CAA indeks litijeva baterija, ki povzroča baterije škodo. 4.Baterija pozitivne in negativne kratek stik, pozitivne in negativne polaritete, ali druge prevodni predmetov stika baterije, pozitivne in negativne, ki izhajajo iz baterije škodo. 5.Lokomotiva vezja uhajanja ali ne izvirni konfiguraciji vozila na električni aparati, ki jih povzročajo čezmerno razrešnice škode, ki izhajajo iz baterije škodo. 6.Garancija naše lifepo4 baterije je dve leti.

Smo OEM tovarne, dobrodošli kupci iz vsega sveta, da bi razpravljali o poslovnem sodelovanju.

Če ste zadovoljni z našim delom in izdelki, prosim, pustite nas pet zvezdic, povratne informacije in povej svoje prijatelje; Če ne, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.Lahko delamo skupaj za reševanje spora.Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta.Dobrodošli v naši spletni trgovini!

Življenska doba Več kot 2000times(3-5 let)
Blagovna Znamka MOSEWORTH
Praznjenje Temperature -25-80Centigrade
Leto se praznijo Za 0,1%
Element Teža 0.9kg
Postavka Dolžina 17.5cm
Vrsta Baterije LiFePO4 Baterije
Vrsta Materiala Litij-ionska LiFePO4
Postavka Višina 15.5cm
Nazivna Napetost 12V
CCA 600A
Element Širina 8.7cm
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Ime Modela Motorno kolo Baterijo pod 2 kg
Ohišje Material ABS
Nazivna Zmogljivost 20AH
Start Prehodna Nihanja Napetosti Za 0,2-0,5 V
Energetska Učinkovitost 95%
Učinkovitost polnjenja 3C
Postavka Vrsta Motorno Kolo Baterije
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni