Westrock 4920mah QK-403 Baterija za 360 N6/1707-A01 N7/1807-A01 Telefon

Nov izdelek

€7.40

Na zalogi

Oznake:

stekla oukitel u25 pro, baterija moto ž, lg mikrofon, meizu mx 7, sl63, samsung galaxy a40 64gb, fotoaparat mi6, vernee 2 pro, zaslon vivo x21, prikaz moto z3

modname=ckeditor

O izdelku

1. Visoka kakovost Baterije

2. Zamenjajte baterije, ki slabo ali ne deluje.

3. Vsak element je bil preveriti in v dobrem stanju, preden dostava

4. Strokovna vgradnja je zelo priporočljivo ( za vgrajeno baterijo).Mi ne bo odgovoren za kakršno koli škodo na vaš mobilni telefon/mobilni telefon, ki lahko povzroči med menjava nadomestnih delov

Plačilo :

1. Sprejemamo plačila s Orgon.si spletni strani samo.Ko bo plačilo, prosim, pustite vašo telefonsko številko, ki je potrebna na ladijski promet.

2. Prosimo, plačati v roku 10 dni po tem, ko je dražba končana.

Dostava:

1. Mi ladje po vsem svetu.Vse elemente, ki so poslani iz Kitajske po zračni pošti.

2. Normlly Večina package bodo prišli 20-60 Delovnih dneh odvisna od kupca lokacijo.

3. Smo le ladja, da Orgon.si naslov kupca.ne prevzemamo spremenili naslov.

4. Zaradi mednarodne dostava, dobavni rok je skoraj izven našega nadzora, zato vas prosimo, preverite predvideni čas prihoda, preden jih kupite.Če čas dostave je tistega, kar lahko sprejmite, prosim, kupite v lokalni.

5. Dobavni rok je nenazadnje odvisen od kurirske službe podjetje, ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nesreče, zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz.

Mednarodni Kupce Prosimo, Upoštevajte:

a).Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

b).Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatki stroški bodo pred ponudb/nakupu.

c).Postavka ladje na delovnih dneh samo in mi ne more ponuditi sobota, nedelja ali praznik dostave.

d).Upoštevajte, da dobavnih rokov se lahko razlikujejo, zlasti v prometnih konicah ali nepričakovanih vremenskih pogojev.

Povratne informacije:

Bomo samodejno pustite pozitivne povratne informacije, da lahko vsakdo, ki ima dokončanje posla in pustite nas pozitivne povratne informacije.Prosimo, ne pozabite, da nas s PETIMI ZVEZDICAMI na vse Podrobne Ocene prodajalcev.

V malo verjetnem primeru, da niste zadovoljni s transakcijo z nami, nas kontaktirajte preden oddate svojo oceno.Prepričani smo, da vse, kar bi lahko rešili tako, da so komunikacije.

1. Trudimo se, da bi vam najboljše storitve, Kot smo se izvajajo na Orgon.si podjetja, vašo pozitivne povratne informacije in 5-star DSRs so ključnega pomena za nas~!Da bi vam najboljše storitve , prosimo, zdravljenje transakcije pošteno.Povratna informacija je preprosto, kaj želimo doseči.

2. Najprej obrnite na nas, da bi dobili boljšo rešitev, preden odprete spora.Hvala, ker ste.

3. Prizadevamo si za 5-star storitev, ki jih navaja vnaprejšnja naše politike, naše dostava stopnja & dostava frekvenco.Če ste bili zadovoljni s to transakcijo, prosimo, odgovorite z vseh 5 zvezdic!Če niste zadovoljni, samo nam po e-pošti, namesto dopusta slabo oceno, in potrudili se bomo, da bi to rešili.

Politika Vračanja:

1. Vse blago, ki se trudimo test pred pošiljanjem.Vrnjeno blago mora biti nerabljeno, v original stanju in vključujejo vsi dodatki.Kakšno nesrečo ali ne-strokovno montažo za blago, ne moremo zamenjati.Stroški dostave so ne vrača.A, obnavljanje pristojbina se lahko uporabljajo, če je blago, ki se uporablja.

2. Povratni prevoz se plača Kupec.Bomo plačali poštni stroški zamenjave za kupca.Ne bomo odgovorni za vse carine ali uvoznih davkov.

3. Bomo zaposlujejo vsako virov, da se zagotovi, da je vaš element, ki nadomesti hitro in brez težav.Prosimo, da nas kontaktirate za kakršne koli izdelek ali storitev, vprašanja, preden Odprete ohišje na Orgon.si za rešitev.

Original ali Ne Združljiv
Poreklo CN(Izvora)
Baterija Kapaciteta(mAh) 3501mAh-5000mAh
Certifikat Kakovosti ce
Številka Modela QK-403
Blagovna Znamka westrock

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni