Keramični ravne lase, glavnik Večfunkcijsko Brado Ravnalec Styler Krtačo Moških Toplote Lase Curling Železa Električni Nego Las

Nov izdelek

€6.65

€9.50

-30 %

Na zalogi

Oznake:

aromaterapija keramični, curler lase, n ravnalec las, glavnik, rast las, sesalniki za suho železo, figur, iron man, , bitcoin kovanec, sh thanos, 10 avengers endgame, big curl lase

Značilnosti:

1. Enostavno in hitro slog: čopič, lahko prenesete nežen in celo toplote okoli vsake žice pas.Ne glede na to, kako nezakonitih svoje kodraste lase, je keramična prevleka vam lahko svilnato gladki lasje, ki je enostaven za slog.

2. Učinkovito in varno: to je lahko segreje ravnalec v 30 sekundah in ohraniti najboljše toplotne energije, od 5 do 10-krat hitreje kot tradicionalni lase straighteners.Keramična turmalin tehnologije lahko zmanjša statično elektriko, zaklepanje vlage in poskrbite za lepe Lase je svilnato.

3. Anti-opekline tehnologija: je izdelan iz visoko kakovostnih DuPont plastike, ki preprečuje scalds in opekline.Vse komponente so narejeni iz materialov najvišje kakovosti in so certificirani s inšpektorji.

Opis:

Osnovne črte design s 360 stopinjsko vrtenje omogoča slog lase z vseh zornih kotov in dobili najbolj profesionalen videz.

Specifikacije:

Tip: EU, velika britanija, ZDA (Neobvezno)

Barva: rdeča+črna

Material: Keramični + Kovin

Napetost: 110 ~ 220V

Frekvenca: 60 hz

Moč: 39 W

Velikost: 23 * 3cm

Paket Je Vključeno:

1* ravne lase, glavnik

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Features2 Učinkovito in varno
Blago Certifikat Kakovosti ce
Številka Modela Ravne lase, glavnik
Velikost 23 * 3cm
Moč 25 W-39W
Poreklo CN(Izvora)
Vir Napajanja električni
Features3 Anti-opekline tehnologije
Features1 Enostavno in hitro slog

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni