Zvočnik Mini Brezžični Zvočnik Trajne Prenosni Ojačevalnik Zvoka Polje V vrstici Mobilni Telefon Ojačevalnik Univerzalni Zunanji Zvočniki

Nov izdelek

€4.40

€6.87

-35 %

Na zalogi

Oznake:

mp3 bluetooth mi, avdio amplifer modul, pokal brezžični bluetooth zvočnik, bluetooth zvočnik, fi hi-fi ojačevalec, bluetooth mp3 predvajalnik, zvočnik, chenfec mp3 predvajalnik, mp3 izvora, polje storag

Zvočnik Mini Brezžični Zvočnik Trajne Prenosni Ojačevalnik Zvoka Polje V vrstici Mobilni Telefon Ojačevalnik Univerzalni Zunanji Zvočniki

Opis: 1. 3.5 mm AUX avdio vmesnik.Popolnoma združljiv z vsemi mediji, naprave z 3,5 mm jack, kot so mobilni telefoni, tablični računalniki, računalniki, MP3, CD predvajalniki, prenosni računalniki, samo priključite neposredno predvajanje glasbe ali video, zvok.

2. Jasna kakovost zvoka.Mini zvočnik je opremljen s 3,5 W zvočniki, ki lahko ojača zvok mobilnih telefonov, tabličnih računalnikov in drugih naprav.In 4ohm in SNR> 90db lahko vzdržuje visoko kakovost zvoka in clear bass.

3. Mini prenosni načrta.Velikost mini brezžični zvočnik je 47*47*34 mm, kompakten in lahek, enostaven za pakiranje v žepi, kovčki in torbice, in se lahko uporablja kadarkoli in kjerkoli.

4. Dolgo življenjsko dobo baterije.Ta mini prenosni zvočnik je vgrajen 350mAh litijeva baterija, ki ne porabijo energijo iz telefona med predvajanjem.Ko je baterija je mrtev, to samo traja 45 minut, da se popolnoma polnjenje preko mikro USB (vključeni).

5. Enostaven za uporabo.Stranke, ki uporabljajo vgrajenega zvočnika, ne potrebujete, da prenesete vse aplikacije ali počakajte, samo priključite v telefon in ga uporabljajo.

Specifikacija:

Barva: črna

Signal šum razmerje: >80dB

Izhodna moč: 3W

Material: plastika/silikona

Vgrajena baterija: 350mAh

Frekvenca: 50Hz-1800Hz

Baterija zmogljivost: 3,7 V/ 500mAh

Delovni čas: približno 5h

Neto teža: približno 65 g

Velikost: približno 47*47*34 mm/1.85*1.85*1.34 palčni

Seznam Vsebine:

Mini Brezžični Zvočnik*1

Kabel Za Polnjenje,*1

Priročnik*1

Uravnotežena Iz Da,
Poreklo CN(Izvora)
Zunanji Pomnilnik Da,
Funkcija Bluetooth
Številka Modela majhen zvočnik
Blagovna Znamka Rondaful
Velikost Zaslona NOBEN
Avdio Format Podporo mp3

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni