130 cm Dolgo, Prilagodljiv Roko Držalo 360 Posnetek Leni Nosilec Za 3.5-6.3 palčni Mobilni Telefon, Tablični računalnik Namizno Stojalo Za iPhone, Samsung

Nov izdelek

€12.94

€25.88

-50 %

Na zalogi

Oznake:

raztegljiv nosilec za telefon, fotoaparat wimius, lnmbbs, roko tablet, aplle iphone stojalo, prilagodljiv nastavek, prilagodljiv video nosilec za telefon, oddaja telefon posnetek, flexibl imetnika, baseus roko leni

Funkcija:

- [Snemljive] Ta mobilni telefon stojalo je mogoče razstaviti in sestaviti prosto, s split preplete design, ki se lahko razrezana in v kombinaciji z drugimi stoji na bo enostavno ujemanje različnih višin.Odstranljiva chuck, ga lahko spremenite namizno stojalo v nekaj sekundah.

- [Stabilno] Spiralne zaklepanje strukturo, stabilna in ne izgubijo, primerne za različne mize, stoli, postelja, glave, in drugih pozicij.

- [Splošno Združljiva] dvojno posnetek glave so na splošno združljiva, lahko združljiv z 3.5-6.3 palčni mobilnih telefonov.Odpiranje se lahko podaljša do 125 mm.

- [Nastavljiv Kota] Vrtenje žogo, da prilagoditi kota samovoljno, zaslon je povsod tam, kjer so v vidnem polju, je.

- [Podatkovni Kabel usb za Shranjevanje, Non-slip] Podatkovni kabel za skladiščenje in dodelavo, zlahka znebili težav navijanje.Spodnji posnetek je silikonski anti-skid pad, ki je non-slip in odporne na obrabo in ne boli pohištvo.

Specifikacije:

Dolžina: 130 cm

Material: RAČUNALNIK in Magnezija-Aluminij Zlitine

Posnetek Glave Teleskopsko Velikost: 0-12 cm

Pakiranje:

1 x Mobilni Telefon Stojalo

Značilnosti Gravity Širitev
Polnilnik No
Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni
Posnetek Glave Teleskopsko Velikost 0-12 cm
Dolžina 130 cm
Je Zvočnik No
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka ieGeeK
Številka Modela Dolgo Roko Držalo Za Telefon

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni