Pajek Insektov Letenje Lovilec Električni Cev sesalnik catcher Ščurek Stonoga Bug Past Dolgo-Ravna Lov Škodljivci Pripomočke

Nov izdelek

€16.94

Na zalogi

Oznake:

insektov past, strešnik pripomočke, ščurek past, električni past, ščurek, hornet past, letenje lovilec, past za vešča, catcher pajek, KUHINJA

Premikanje Izdelek Priporočila

Glodalec Podgana Morilec Ultrazvočno Živali Repeller Živali&Ptica Repeller Večfunkcijsko Živali Repeller Opis Izdelka

Žuželk in Hroščev za zbiranje Trave Ta element se uporablja za ulov in sprostitev grozljivo crawlies človeško in brez škode.Naše Žuželk in Hroščev za zbiranje Trave deluje kot nežen sesalnik.Uporablja tih motor, ki vam pomaga, da sesati neželene pajki, žuželke, ščurki, os, komarjev ali drugih hišnih škodljivcev v dolgo plastično cev.Šele nato jih premaknite proč od hiše in samo naj gredo.

Kako uporabljati?

1 .Prosimo, da odprete pokrov predalčka za baterijo, in dal 9V baterijo v to, ali pa priklopite USB kabel za polnjenje.Ko se napolni, bela LED utripa, in ko napolni, LUČKA preneha utripati in se izklopi.

2 .Spremembe cev, pokrov, kot je zanič booster

3 .Ko boste našli nekaj grozljivo insektov okoli vas, samo pritisnite na gumb "V" nenehno in sproti cev, ki je usmerjena proti insektom in dokler so v cev.

4 .Ko je notri, ohraniti pokončno ali pop na cev, pokrov in preprosto premaknite insektov proč od hiše in naj gredo.

5. Če na noč, ali v nekaterih temnem prostoru, lahko s pritiskom na gumb "LED" in nato naredite korak 3 Na zadnje, prosimo, ponovno pritisnite tipko"LUČKA".Luč bo izklopljen.Značilnosti:

Ø Humano in ne škodi

Ø Ni nevarno spreji ali strupi potrebno

Ø Lahek in prenosen načrt

Ø Enostaven za uporabo doma

Cuation:

1.Prosimo, preverite, ali je baterija, ki jih kupite, je z dobro kakovostjo in veliko moč ali predmet, ki ne bo imel dober učinek.

2.Za največjo sesalno pridržite bug vakuumske na 45 stopinj.Te sile se bo javnost bugs lepljivo noge od površine, ki je oklepa.

Slika Opis Izdelka

Dostava

Dostava:

1.Nalogi, obdelani pravočasno po plačilu preverjanje, običajno bomo pošiljanje paketov v 2~5 delovnih dni.

2. Tranzitni časi lahko hacve malo zamude med prazniki.

3. Če ste RUSIJA stranke naj zapustijo vaše CELOTNO IME, ko vaš narediti red.Naše Storitve

1.Če še niste prejeli pošiljko po 60 delovnih dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.

2.Če obstaja kakršen koli problem z izdelki boste prejeli, prosimo, obrnite na nas v času, ki vam bo dal odgovor in rešitev problema v času.

-Predmete, bo treba zamenjati ali vrne, ko prodajalec prejme vrnjen izdelek z originalno embalažo.

-Kupec bo odgovoren za vse, ladijski promet pristojbina in zavarovanje.

-Vse vrnjene artikle mora biti v originalni embalaži in prosimo, da nam dostave številko za sledenje.

-Okvarjenih elementov mora biti opazil v roku 7 dni od datuma, ki ste ga prejeli.Po tem, ko smo dobili paket, vam bomo povrnili denar.Povratne informacije

- Dragi kupec ,zahvaljujemo se vam za nakup naših izdelkov.In upam, da boste uživali vaše nakupovanje v mojem Orgon.si trgovini.

- Če vam je všeč naša storitev in izdelkov, 5 zvezd ocena pozitivnih cenjeno.

- Če imate kakršnakoli vprašanja ali izpolnjujejo vse težave, vas prosimo, da stik z mano, preden se odpravite koli povratnih informacij.

Nastavite Vrsto Da,
Vrsta Škodljivcev Termite
Številka Modela GH-200C/200E

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni