Hladno Vreme Runo Rute Pozimi Vratu Gaiter Uho Kritje Vratu Toplejše Cev Šal Večnitne Obraz Stražar Ruta Glavo, Ženske, Moške, Nove

Nov izdelek

€3.83

€6.84

-44 %

Na zalogi

Oznake:

cardigan, maska šal, ruta moški, knitt šal moški, eleganten bandanas, šal, umetno pashmina rute, armani emporio, šal večnitne, ruta

JIUSUYI Pozimi Polar Fleece Šal

TISTO, KAR NAREDI NAŠ IZDELEK DRUGAČEN?V primerjavi s cenejšimi, slabo prišiti, podobne elemente, ki niso dovolj dolgo, da pokrivajo usta, ne da bi zapustili svoj vratu izpostavljeni, naše vratu gaiter ima optimalno dolžino, da bo tako obraz pokrov in vratu toplejše, ob istem času.

IZ IDEJE ZA DARILA?Dobili smo ga pokriva.Naše posebne ruta je unisex eden, ki se lahko obrnejo v lepo, praktično darilo za moške in ženske.Njene lepe paket z načine nositi navodila notri. zabavaj se bo polepšajo vaše ljubljene na dan!Izberite praktične, denarja, varčevanja in kakovostno darilo za moške in ženske.

Tehnični podatki: Znamka: JIUSUYI Material: Runo Spol: Unisex Barve: Kot na sliki kažejo, Velikost: 25.5*40 cm (Ena velikost ustreza vsem) Toplo nasvetov: 1. Nežno ročno pranje; ne pralni pranje, izpiranje, wring, hvala vam! 2. Pred prvo pranje, prosim, biti ločeni z drugo obleko, nato pa očistiti v skladu s konvencionalnimi metodami.

Naše polar fleece šal je dobro narejen in lep šal.Trdne barve in kakovostnega materiala bo postala del mode.To je lightweightand primerna za na prostem, zelo primerna za vse dnevne aktivnosti.Šal z dobro kakovostjo omogoča, da uživajo veliko aktivnosti na prostem.In to je tudi super darilo za vaše prijatelje, družino, sodelavci itd.

Z visoko kakovost flis material,

je mehka in zračna,

vztrajati vaš obraz, vrat, ušesa in nos toplo in udoben.

65% polyeater, 30% rajon in 5% spandex, je mehka in koži prijazno.

Dodaten elastičen material je dodal, da je podjetje od vrat gaiter .

To je bolj blizu kože, toplejše in bolj odporen na veter.

RM3408898369699045

Dolžina Rute 60 cm
Sezona Jeseni, Pozimi
Velikost 25.5CM*40CM
Funkcija Odporen na veter,Anti-UV, Toplotne, Toplo
Poreklo CN(Izvora)
Primerna Deskanje Na Snegu, Lov, Taktično Usposabljanje, Kolesarjenje
Rute Tip obroč
Spol Moške, Ženske, Moški, Ženski
Vzorec Tipa Trdna
Številka Modela 8GA-A06
Ime Oddelka Za odrasle
Options2 Pokrivala, Glavo, Cevi Šal, Čelada Linijskih, Pirat Klobuk
Slog Moda
Blagovna Znamka JIUSUYI
Material Spandex

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni