HONHX Luksuzni Mens Digitalni LED Watch Datum Šport Moški Prostem Elektronski Watch

Nov izdelek

€2.85

€3.57

-20 %

Na zalogi

Oznake:

pazi elektronski digitalni soba, honhx watch, qibla kompas watch, Oulm, moški vojaški šport quartz uro, pametna ura, pametno gledati nepremočljiva, gledam nazaj, honhx, 1155 skmei

HONHX Luksuzni Mens Digitalni LED Watch Datum Šport Moški Prostem Elektronski Watch

Izdelek prodajne točke:

1.30 metrov, ki živijo nepremočljiva

2.Digitalni 12/24 urni prikaz ure

3.LED svetlobni prikaz ogledalo

4. Prikaži koledar je vaš dan bolj jasno

5. Nastavljiv alarm

6. Štoparica

Funkcija:

Primeru premer: 55mm

Izbiranje debelina: 16 mm

Trak širina: 22 mm

Trak dolžina: 263mm (vključno s sodno)

Ohišje material: Smole

Trak, material: PVC

Navodila za uporabo:

1.Pazi normalno zaslonu pritisnite M, pritisnite navzdol na funkcijo štoparice, po 2 nastavitev alarma, po 3 ure nastavitve koledarja.

2.Pri normalni prikaz ure, pritisnite tipko S, da prikažete datum, pritisnite tipko R, da se prikaže alarm ure.

3.12/24-urna stanje nastavitve: normal (običajno) na zaslonu, pritisnite gumb M 3-krat, vnesite uro, prilagoditev status, in nato pritisnite tipko R, 2-krat na uro, da prilagodite status, in nato pritisnite tipko q, da nastavite 12/24 urni sistem.Po nastavitev, nato pritisnite M gumb za vrnitev v normalni čas za 1 krat.

4.Nastavitev časa: pri običajni prikaz, pritisnite tipko M 3-krat, če želite čas vnesti prilagoditev članice.Sekundi utripa, nato pa pritisnite tipko S, dokaz sekund, pritisnite tipko R, sub utripa, pritisnite tipko S za sub.Na enak način, pritisnite tipko R, da prilagodite ure, datum, mesec, teden stanje, po izparevanju v S tipko za prilagoditev po tem, ko vse prilagoditve, v M 1 krat, se vrnete v normalni prikaz članice.

5.Nastavitev alarma: normalni prikaz članice, pritisnite tipko M, 2-krat, da nastavite alarm stanje, in nato pritisnite tipko q, da nastavite uro po prilagoditev, pritisnite tipko R, 1-krat, nato pritisnite tipko q, da nastavite minut po nastavitev, pritisnite M gumb za vrnitev v normalni prikaz članice.

6.Alarm vklop nastavitev: pritisnite tipko R, če ne dajo, pritisnite tipko q lahko izberete alarm, vklop / izklop, alarm, ura se je začela z alarmom simboli zaslonu.Ko budilka zazvoni, pritisnite S, da se ustavi za nekaj časa, počakajte, 4 ali 5 minut po tem, ko se alarm spet.Če pritisnete tipko R, boste izklop budilke neposredno.

7.Nastavite ves čas nastavitev: držite tipko R, pritisnite tipko M in izberite celotno točko nadzorovanje časa funkcijo za vklop / izklop.Ko je cela ura vklopljena, tipko R, bodo prikazani vsi teden.

8.Štoparica način uporabe: v normalni prikaz članice, pritisnite tipko M, 1-krat vstop funkcijo štoparice, nato pritisnite tipko q, da zaženete štoparico, pritisnite q, štoparica ustavila, digitalni zaslon.Pritisnite tipko R, če želite zbrisati številko.Pritisnite M gumb za vrnitev v normalni prikaz časa.

9.Lučka gumba: pritisnite tipko l., luči, ki bo osvetljen.Upoštevajte, dolgotrajna uporaba luči na porabo energije je relativno velik.Baterije model te vrste elektronskih meter je CR2032.

10.Prosimo, tear off zaslon z zaščito film pred uporabo, sicer pa se zdi, da ni jasno.

11.L=SVETLOBE M=NAČIN S=START R=RESET

12.Nepremočljiva: to elektronsko ure za navadne nepremočljiva, lahko pranje, dež in splash.Ampak ne, ne moreš sprejme kopel, plavanje ali potapljanje, prosimo, da ga nosite v skladu s prizorom.

Package Vsebina:

1X Gledal

Funkcija Tedenski Prikaz
Band Material Tip Plastični
Slog Modni & Priložnostne
Ohišje Material Smole
Dolžina Pasu 26.3 cm
Škatle & Primerih Materiala Ne paket
Priporoča Širina 22 mm
Zaponko Tip Sponke
Vodoodpornost Globina 3Bar
Ohišje Debeline 16 mm
Primer Oblike KROG
Gibanje Digitalno
Izbiranje Premer 55mm
Številka Modela 2020
Izbiranje Okna, Material, Vrsta Steklo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni