Sledi! Vroče blagovne Znamke AAA Cirkon Lok Trebuh Gumb Obroči 14 G Popka Telesa Nakit Piercing Nariz Ombligo Nombril V Ring Piercings

Nov izdelek

€4.05

€4.50

-10 %

Na zalogi

Oznake:

gps tracker tk303, pierc set, vročih trebuh gumb obroči, nos stud, gf09, weired trebuh gumb obroči, greh progi, sinotrack, nos pierc, boho trebuh gumb obroči

Sledi!Vroče blagovne Znamke AAA Cirkon Lok Trebuh Gumb Obroči 14 G Popka Telesa Nakit Piercing Nariz Ombligo Nombril V Ring Piercings Material: Kirurško Nerjaveče Jeklo,Cirkon

Paketu: 1 x Pc Popka Obroči

DOBRODOŠLI ...

Naše podjetje je strokovno pri vodenju podjetja v večini vrst jewelries in lepota pribor.Če ste posameznik kupec,prosimo, ne pozabite dodati nami za vaše Najljubše Trgovine Seznam .Če ste trgovec ali distributer in tudi skrbi za zadovoljnih poslovnih partnerjev na Kitajskem, vas prosimo, da nas kontaktirate preveč.

POKLIC NAREDI ODLIČNOSTI !!SMO SI ZASLUŽIJO VAŠE ZAUPANJE !!

Smo se super, vsak skrbi za varno pakiranje in odpremo .Prosimo, preverite paket, preden se prijavite, da ga prejmete.Če je bilo uničeno ali poškodovano, lahko naredite zapis s prevoznikom.Ob istem času, lahko posnamete fotografijo, in da nam pošljete, bomo rešiti problem na prvi času (skoraj v 12 urah).

Brezplačna dostava je le na voljo za pošiljanje, ki jih na Kitajskem Post Majhne Paketni plus ali Singapur Post Majhne Paketni plus.Lahko tudi Kitajska Post Registriranih Air Mail ali ePacket.Blago, ki bodo prišli v 15~25 delovnih dni.Če kupite več in jih potrebujejo nujno, mi lahko pošljete jih z Izrazi, kot so DHL ali EMS in tako naprej.

Prevoznik Ime

Oceno Časa, ki je v Tranzitu

Sledenje Storitve

DHL

Približno 3-5 dni

www.dhl.com

UPS

Približno 3-5 dni

www.ups.com

EMS

Približno 5-7 dni

www.ems.com

Kitajska Post Air Mail

Približno 15-25 dni

www.intmail.183.com

HKPOST

Približno 15-20 dni

www.hongkongpost.com

Če potrebujete kakršne koli ugodne cene, hitro dostavo, dobrodošli, da nas kontaktirate.

Nismo odgovorni za vse dajatve in davka v domači državi.Vendar smo lahko napisali nižja vrednost ali "darilo", na ladijski promet, da enostavno obračuna Carinskega.In vse blago mora biti dostavljen Orgon.si preveriti naslov.Hvala.

Plačilo se predvidoma prejeli v roku 24 ur po prejemu vašega nakazila končan.Po potrditvi uspešno plačila in dostave informacij, smo bo poskrbela za pošiljko v 2~3 dni.

Depozitni je naša prednost, način plačila.Sprejemamo tudi druge različne plačilne metode, kot so Bančno Nakazilo, Western Union, Kreditne Kartice, Visa,Master Card, itd.Če izpolnjujete vse plačilne težave, vas prosimo, da nas kontaktirate.Hvala, ker ste.

Vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj.Smo iskreno vabimo vas, da pustite PET Zvezdic in Pozitivne pripombe, ko ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve.To vas bo le 30 sekund.Hvala!

Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo, prosim, NE pustite, negativna in nevtralna povratne informacije preden sporočilo.Bomo preverili, če je vračilo je možno v 24 urah.Najlepša hvala !!

1. Za Barvne Razlike: dejanske barve se morda nekoliko razlikuje od slike.To je lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot je zaslon za razmislek na zaslonu, svetlobni učinek in drugih dejavnikov.

2. Za ruske kupce: Prosimo pravilno vnesite vaše ime in priimek stečajnega upravitelja.Ker je Post Politike v Rusiji je precej stroga.To je pomembno za vas, da prejmete vaše parceli hitro in uspešno.

Vaš Satsifaction Je Naš Končni Opravljanje.Kaj Smo Rekli, Da Je Tisto, Kar Delamo !!!!

Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
Nakit Telo Vrsta Popkovina & Bell Gumb Obroči
Številka Modela M601
Vrsta Popkovina Obroči,Pirsing Ombligo
Varnostni Standardi CE standard, brez Niklja, Svinca brezplačno
Priložnosti Modni & Priložnostne nakit, lepo stranka,rutinsko,počitnice,zbiranje darilo
Slog Trendy
Postavka Vrsta nakit telo
Material 316L Medicinske iz Nerjavečega Jekla,Tiger oči kamna
Fuction preboji preboji ombligo,popkovina uhan,piercing ombligo
Ne wholesales ? DA. Cenejša cena za večji red
Pakiranje 1 pc *Trebuh Piercing v Standared in varno pakiranje
Blagovna Znamka STARBEAUTY
barve Mix Barve Opal Piercing
Obliko\vzorec KROG
Padec ladijskega prometa ? DA. Brez prodajalca informacije
Fine ali Moda Moda

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni