925 sterling srebrna zapestnica DIY kroglice Zapestnica original čare srebro 925 zapestnice za ženske, darila Božič

Nov izdelek

€14.20

€19.72

-27 %

Na zalogi

Oznake:

črno cape kostum, goro zapestnica 925, sterling srebro bracelit, Srebro 925, poročnik, brazilija zastavo pin, sterling srebrna zapestnica plast, zapestnica moški, zapestnica za punco, za rojstni dan, bracelest srebro 925

Opis Izdelka

Mater Tip: 925 Sterling Srebrni Nakit Uporaba: Za Čar Zapestnice Diy Nakit, Izdelava Package:1 Kos O Trgovini:Če želite kupiti VEČ,nas lahko kontaktirate na debelo katalog vključeni 1000 izdelkov.

Če potrebujete več jasne fotografije, prosimo, obrnite na nas.Smo iskreno storitev za vas.

Plačilo

Obstaja veliko različnih vrst plačila lahko izberete v Orgon.si.Predlagamo, DEPOZITNI in plačila s kreditno kartico je tudi varen tako za nas,ker bo noraml postopek,približno 24 ur za Orgon.si, da potrdite podatke o kreditni kartici,v tem času,za varnost obeh straneh,vam ni dovoljeno, da ladja,in predmetov, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 dni, ko Orgon.si potrdila podatke za plačilo.Dostava Politike 1)elementi bodo sended v roku 72 ur po potrditvi plačila. 2)predmete, ki lahko dosežejo 12-35 delovnih dni. 3)Če ne boste dobili točke,nas prosimo obvestite v najkrajšem možnem času.Vračajo Politike 1)Če je potreba, ki se vračajo za nadomestilo ali polno povračilo ,prosimo, obrnite na nas. 2)izdelki morajo biti v svoje prvotno stanje, ne nosite, ali spremenjeni. 3)predmet se lahko vrnejo v roku 15 dni po prejemu. 4), ki se vračajo taksa, ki jih kupec.Povratne informacije 1)Mi bo prizadevajo, da svoje nakupovalne najbolj prijetno in čudovito! 2)obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, nam daje priložnost, da odpravite težavo. 3)Ko vas zapustijo pozitivne povratne informacije za nas, se bomo vrnili na enak da boste takoj.Stik Z Nami 1), Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate, za pošiljanje e-pošte, da sem jaz, vam bo odgovoril v roku 24 ur. 2)Prosimo, ne puščajte nevtralne ali negativne povratne informacije, kot način komunikacije.

Premer 5-9 cm
Spol ŽENSKE
Obliko\vzorec Srce
Postavka Vrsta Zapestnice
Blagovna Znamka LOVCD
Kovinskega Žiga 925,Funt
Številka Potrdila STS20171107128C
Priložnosti Stranka
Strani Kamna NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Glavni Kamen NOBEN
Številka Modela 2020662048
Kovine Tipa SREBRNA
Vrsto Certifikata Tretja Oseba Oceni
Slog Klasična
Fine ali Moda Fine
Zapestnice Tip Verige & Link Zapestnice

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni