51*21*0.2 cm Nova Božična Nogavica DIY Adventni Koledar Ornament Očarljivo Praznično Steni Visi Odštevanje Koledarja Božič Banket

Nov izdelek

€4.13

€5.75

-28 %

Na zalogi

Oznake:

adventni koledar darilo, adventni koledar z, adventni koledar diy, adventni koledar nakit, adventni koledar funko, adventni, adventni koledar vrtca, adventni lesene, adventni koledar drevo, adventni koledar počutil

Uporabite elemente, kot so Božič, da izključite vzdušje, ta Božična nogavica lahko postavi z majhne stvari, za okras.Nogavice koledar ima 24 majhne žepe, lahko postavite majhno sladkarije, igrače, itd., torej bo presenečenj vsak dan odštevanje.S kavljem design, lahko hitro shrani.Značilnosti - Barva: Rdeča. - Material: Krpo. - Velikost: 51 x 21 x 0.2 cm. - To je Božična nogavica ornament, jo lahko uporabite za okrasitev vaše Božično zabavo, tako da dodate veliko bolj praznične občutke. - S 24 majhne žepe, to nogavic koledar je veliko stvari za gospodarstvo majhnih predmetov ali darila, in obesite na vaše Xmas tree z kljuko. - To je za večkratno uporabo, tako da lahko greš na keepping čisto in primerno za vaš naslednji uporabo. - In to nogavic koledar lahko uporabljate kot Božično odštevanje koledar za dobrodošlico prihajajoči Božič stranka. - Primeren za Božični okraski v nakupovalnih centrih, trgovinah, hotelih, storefronts, domovi in druge kraje. - Topel Nasvet: Dragi kupec, zaradi svetlobnih učinkov, spremlja svetlost, ročno merjenje, itd., obstajajo lahko nekatere manjše razlike v barvi in velikosti med fotografija in dejanski predmet.Iskreno upam, da boste razumeli!Hvala! 1 x Božična Nogavica Ornament

1. Za ruski/ Ukrajina/ Belorusija kupci, Prosimo vpišite svoje Ime in priimek , nato pa nam lahko pošljete vaše naročilo.

2. Na Debelo , vam bomo ponudili popust ali express dostava, kot so DHL, EMS.

3. Za Padec Ladijskega prometa , smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas. ( No ceno, Ne ime podjetja )

4. Če imate visok obseg naročil, ki jih lahko storite, padec ladijskega prometa tukaj.

ZAZNAMEK shranite, nato kupite predmete, ki jih želite kupiti, bo dobil 2%-3% drugo popust.Kako sem lahko spremljali moje parcele ?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka ?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

1) Svoje Pozitivne komentarje so ključni za naš poslovni uspeh.Prosimo vas, lahko traja eno sekundo, da nas pusti pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Rating (DSR) 5. Smo že v naprej najlepša hvala za vaš čas in iskreno upam, da ste zadovoljni z nakupom in našimi storitvami.

Naj vas ne bo zadovoljen s transakcijo:

2) se nemudoma obrnite na nas pred odhodom Nevtralne ali Negativne povratne informacije, kot bomo naše najboljše rešiti težavo v vaše zadovoljstvo.Odprite spora ni najboljši način za reševanje problema.Komunikacija je pogosto ključ za rešitev vprašanja.

Tema Vzorec Naselitve Božič
Številka Modela 001
Material netkanih tkanin

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni