Poletje Dihanje Kolesarski Brezrokavnik Moški Ženske Brez Rokavov Kolesarske Majice Kolesarska Oblačila Mtb Cikel Dresov Lobanje Vitez Jahanje Telovnik

Nov izdelek

€14.29

€18.09

-21 %

Na zalogi

Oznake:

odražajo telovnik, jersey spexcel, kolo telovnik, pro ekipe kolesarjenje, arkea kolesarski dresi, mtb lobanje, cubrebotas ciclismo, telovnik windproof, cycl jersey, runchita pro

novo cut odmevne odsevni Lahek kolesarski gilet brez rokavov windproof kolesarjenje windbreaker brezplačna dostava Odmik zip preprečuje, da bi vse layering vprašanja in visok ovratnik pomaga, da se elementov.

Funkcija Opis:

Odsevni opombe skozi Očesa strani plošče za zračno propustno vlakno Gilet je oblikovana za tiste, daljših vožnjah, ko ne želite, da nosijo veliko s seboj, vendar morate za kritje sebe za spremenljivo vreme.To nosi tudi več kot kratek ali dolg rokav jersey.Vsebujejo windproof tkanine, lahki očesa, in odmevni podrobno, Gilet je lahek, packable in odporen na veter. zunanji sloj, ki je popolnoma prilagojena vožnja v nizko svetlobnih razmerah.Črna Odsevni trak na dodano zadaj.

TKANINE

Jersey: Poliester+Najlon

NAVODILA ZA NEGO

1.Pralni pranje kul - 30 stopinjah Celzija 2.Pranje temne barve ločeno 3.Ne bleach 4.Ne sušilnih suho 5.Ne likalnik

>> Obvestilo 1. Prosimo za razumevanje, ali velikost predmetov, ki so primerna za vas v nakup, tako, da ne povzroči nepotrebne nesporazume po prejemu blaga. 2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je Prikazano na sliki, vendar ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model.Hvala! 3. Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje,prosimo, dovolite 1-2 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja, hvala (Vse meritve n cm in prosimo, upoštevajte, 1cm=0.39 inch) >> Plačilo 1. Najboljši način je neposredno online plačila,lahko izberete sami.Če želite drugih plačilnih pogojih vas prosimo, da nas konw prej, če bi. 2. Prepričajte se, da ste izpolnili vse podrobne informacije, kot so kontaktna oseba,naslov,poštno številko in telefonsko številko pri izpolnjevanju svojega kupca informacije. >> Ladijski promet 1.Mi brezplačna dostava za Kitajsko Post Air Mail,doseže večina držav v 35-55 delovnih dni. 2.Bomo pošlje blago v roku 7 delovnih dni po polni plačilo, je bila potrjena.Če plačilo ni na voljo, bo vaše naročilo samodejno zapre. 3.Kupcu so odgovorni za vse zavarovalnice ,težave in škodo, ki jo povzročajo ladijski prevoz takšne nesreče, zamude ali druga vprašanja.Poleg kupec bi moral biti odgovoren za morebitne davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.In blaga, bodo Označene kot "darilo" ali "vzorec" za vašo enostavno carinjenje in manj dajatev. (če želite, da razglasi, da je blago, kot drugi element name, ali določite vrednost za po meri, prosimo, da nas obvesti, ko se odločajo o vrstnem redu) >> za Vrnitev in Garancija 1. Vsi izdelki so pregledani pred odpremo, tako da, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete, ki so v enem tednu se boste morali obrniti nam v roku 48 ur po prejemu vašega nakupa 2. V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping. 3. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji, vključno polje in pribor.Moški naredil napake, ni zagotovljeno, kot je zlomljena, opraskan in tako naprej. 4. Za vse elemente,prosimo, pošljite po EMS ali lokalno post, ko pošljete nazaj. >> Povratne informacije 1.Kupec je zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov. 2.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas. 3.Prosimo, kontaktirajte nas, preden spore ali pušča negativne ali nevtralne povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Blagovna Znamka runchita
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Material Spandex
Številka Modela V208
Vrste Vrhnjih Oblačil Telovnik
Funkcija Odporen na veter
Vrsta Tkanine DRES
Spol MOŠKI
Šport Tip Kolesarjenje
zadrgo YKK

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni