Aikooki 3D Sailor Moon Mesec Hare Hooded Majica 3DSailor Luna Hoodies Moški/Ženske Puloverju Harajuku Majica Moški zgornji deli oblačil

Nov izdelek

€11.75

€17.02

-30 %

Na zalogi

Oznake:

pulover mornar, sailor moon bat, cama sailor moon, totoro majica ženske, jersey sailor moon, potegnite sailor moon, aikooki 3d hoodie, sailor moon tiskanja ženske hoodies, keycap sailor moon, chan lutka

Dobrodošli Padec Ladijskega Prometa In Trgovini!

Zahvaljujemo se vam za nakup daril v naši trgovini.Prosimo, da se prepričajte, da vključuje vaše ime in priimek, točen naslov, tako da boste lahko prejeli paket uspešno.

Če imate kakršna koli vprašanja, nas, prosimo, kontaktirajte!mi bo odgovoril v roku 24 ur.

Toplo poziv: 1).To je spolne slog,tako moški in ženske lahko nositi!! 2).Merjenje dejanske Hoodies Dolžina, Prsi, Ramena...itd, primerjati z našo velikost tabele. 3).Prosimo, izberite velikost izdelka v skladu z "Višina in Teža Crosstab". 4).Prosimo, dovolite 1-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja. 5).Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki, vendar ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model.Hvala! !

Ime izdelka: 3D Hoodies & Majica

Slog: Priložnostne, Moda

1. Čas dostave : Preden smo lahko ladja vaše naročilo, moramo pripraviti svoje izdelke, ne strogega nadzora kakovosti preizkusov in skrbno paket elementov.Čas, ki je potreben za pripravo za odpremo svoje predmete, se ločiti od rok dobave, vendar ne skrbite, čas ne bo dolgo.Hvala za razumevanje!

Ovratnik Hooded
Številka Modela ZJH64
Izdelek slog Tiskanje Hooded
Vrsta Redni
Debelina STANDARD
Oblačila Dolžina Redni
Material Spandex
Tkanine Funkcije Dihanje ; Udobno ; Naravni ; Mehko
za ljudi, Ženske/Moški/Fantje/Dekleta
Za sezono Spomladi,Jeseni,Pozimi
Postavka Puloverju
Hooded Da,
Rokav Dolžina(cm) Polno
Snemljiv Del NOBEN
Blagovna Znamka aikooki
Rokav Slog Redni
Tiskanje 3D Hoodies
Zapiranje Tip NOBEN
Vzorec Tipa 3D
Ime izdelka 3D Long Sleeve Majica s Kapuco
Slog HIP HOP
Spol Moški Ženske Unisex
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni