Fitnes zapestnica carcam smart band M3 black pedometer, srčnega utripa, IP67, krvni tlak

Nov izdelek

€10.74

Na zalogi

Oznake:

globalna različica mi pasu 5, band smart, osnovno fitnes zapestnica, doma smart, band 6 čast, f2 pro telefon, 5 l kisika, Joga, band elast, čast huawei pas 3

Specifikacije

Mobilne aplikacije: lefun zdravje

Delovni čas na eno polnjenje: 7 dni

Čas pripravljenosti: 15 dni

Čas polnjenja: 2 uri

Baterija: 80 mAh

Ohišje Material: Plastika

Trak material: Silikon

Procesor: telink tl8266

Zaslon: 0.96 "TFT

Podpira Android / iOS

Stopnja zaščite: IP67

Bluetooth4.0

Pedometer

Monitor srčnega utripa

Merjenje kisika v krvi,

Krvni Tlak Monitor

Carcam smart band m3-eleganten in kompakten fitnes tracker.Naprava je opremljena s številnimi senzorji, ki bo merijo vaš srčni utrip, srčni utrip in pritisk.Vgrajen števec korakov bo popraviti vsako vaše korake in izračun razdalje potoval čez dan.Tudi zapestnico opredeljuje faze spanja in vam omogoča, da veste, kako veliko krat ste se zbudili, čez noč, ko sta zaspala ali se zbudil.Hvala za sinhronizacijo funkcija s pametnim telefonom, lahko prejemanje obvestil o dohodnih klicev in sporočil neposredno na zapestnico.Vgrajeno 80 mAH baterija zagotavlja napravo do 7 dni stalno delovanje brez polnjenja.

Monitor srčnega utripa

Optični senzor omogoča zapestnica, da se določi vaš srčni utrip.Hvala za to, lahko optimalno izbrati obremenitev vaje v telovadnici in izbrati pravi program usposabljanja.

Tonometer

Z zapestnico, lahko vedno nadzor krvnega tlaka.To vam bo omogočilo, da se prepreči nepotrebno obremenitev na srce med usposabljanjem.

Pedometer

Vgrajeni merilnik pospeška bo popraviti vsako vaše korake in izračuna razdalja.Poleg tega zapestnica bo merilo število kalorij boste porabili med hojo ali tekom dneva.

Spanje spremljanje

Naprava spremlja faze vaš spanec.Hvala za to, boste izvedeli, kako pogosto prebudil ponoči, ko sta zaspala in se zbudila.

Obvestilo

Carcam smart band M3 sinhronizira z vašim pametnim telefonom.Hvala za to, zapestnico vas obvesti o dohodnih klicih in sporočilih, o Novih obvestil v priljubljenih socialnih omrežjih in kurirji.

Aplikacijo za iOS in Android

Posebno aplikacijo za Android in iOS vam bo omogočilo, da se udobno prikaz informacij o telesni dejavnosti tekom dneva.

Nadzor telesne dejavnosti

Carcam smart band M3 je uporaben za delo v pisarni.Naprava vas lahko obvesti, da je čas za vas, da sebe odvrniti od dela, break up in piti vode.

Baterije 80 mAh

Vgrajena baterija ima kapaciteto 80 mAh in zagotavlja do 7 dni delovanja zapestnico na eno polnjenje.Polno polnjenje naprave traja le 2 uri.

Priročno polnjenje

Zahvaljujoč USB priključek, lahko hitro, in kar je najbolj pomembno, da je primerna za polnjenje fitnes tracker.Vzemite si tracker s silikonsko zapestnico in jo vstavite v vrata USB na računalniku ali polnilnika.Polno polnjenje tracker traja le 2 uri.

Zaščita IP 67

V primeru zapestnica ima zaščito pred prahom in vlago stopnjo IP 67. To vam bo omogočilo, da si umijte roke, ne da bi odstranili fitnes tracker iz vaše strani.

Jezik angleščina
Zaslon Na Dotik Da,
Blagovna Znamka CARCAM
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Ohišje Material Plastični
Funkcija Dejavnost Tracker
Band Materiala KREMENČEV
Nepremočljiva Razred Življenje nepremočljiva
Vrsta Zaslona Barvni LCD -
Slog Šport
Zaslon Slog Krog/Ovalne
Združljivost Vsi Združljivi
Snemljiv Pasu Da,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni