Japonski Anime Prihodnosti Dnevnik Hoodies Moški Ženske 3D Tiskanja Gasai Yuno Tek Majica Harajuku Ulične Priložnostne Vrhovi T467

Nov izdelek

€17.87

€29.30

-39 %

Na zalogi

Oznake:

harajuku slog, slika prihodnosti, dildo elektro šok, Harajuku, japonski ulične ženska, moški ulične, topel pulover s kapuco anime, tanja degurechaff, japonski ženska ulične, maska usta, z zobmi

Dobrodošli na moji trgovini Imamo lastno tovarno prodaja neposredno po tovarni,podpiramo padec ladijskega prometa, trgovina in naročila kupcev, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če ste zainteresirani, mi bo to najboljše za vas.Opomba:

VELIKOST: Naš izdelek je Azijski velikost!Ne US / Euro velikost !!Prosimo, izberite 1-2 Večje velikosti!

Barva: Kot je prikazano na sliki (Dejanski element, ki bo videti enako kot na sliki, vendar pa obstajajo lahko manjše razlike v barvah, zaradi svetlobnih učinkov na sliki, ali ponudnik, ki je nastavitev zaslona)

Material Opomba: Vsi naši izdelki so narejeni iz Poliestra in Elastana,(90%Poliester,10%Spandex).Ne bombaž.tako upam, da boste lahko razumeli.

Vzorec Opomba: slika, ki je natisnjena na obeh straneh, po Navadi nazaj, je enako kot sprednji.Notranjost izdelek je bela.

Dostava:

1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo.Prosim, pustite me v 1-2 dneh vaš naslov pravilen

2. Pred naročilom vas prosimo, obrnite na nas, da potrdite svojo prednost pošiljke način.Mi ladje elementov prek China Post Letalom,EMS,DHL.Običajno Express dostava metode, kot so EMS,DHL ponavadi traja 5-7 delovnih dneh.Kitajska je Post običajno traja 10-25 delovnih dni.

3. Zaradi kompleksnosti mednarodnih logističnih,izguba časa v carinjenje,Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku trideset dni, se, prosimo, obrnite na nas in potem bom lažje spremljanje to.

Plačilo:

1. Sprejemamo plačila preko Alipay,T/T,Western Union,Kreditne Kartice,Moneybookers,Bančno Nakazilo,in druge načine plačila.Če imate težave pri poravnavi plačila,se obrnite na nas za pomoč.

Naše storitve:

1. Smo nudijo visoko kakovost izdelka.

2. Če bi radi, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno!

3. Prosimo, poskrbite, da se vaše ime, naslov, poštna številka, itd., pravilna in popolna.

4. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Bomo poskušali naše najboljše, da bi rešila težave in da ste zadovoljni.Hvala za obrnete gamesalor!

5. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije.Bodite prepričani, da bo storiti enako.

RM14155112699944561

Debelina STANDARD
Slog 1 Azijske Velikost S-5XL
Rokav Dolžina(cm) Polno
Slog 3 Anime tiskanja Hoodie
Rokav Slog Redni
Spol MOŠKI
Ovratnik Hooded
Vrsta Redni
Material Spandex
Poreklo CN(Izvora)
Snemljiv Del NOBEN
Stil 2 Poliester novo 3D digital print hoodie
Oblačila Dolžina Redni
Zapiranje Tip NOBEN
Postavka Vrsta Hoodies
Hooded Da,
Vzorec Tipa Tiskanje
Slog Priložnostne

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni