Pregledna Čaj Komplet Škatla Za Shranjevanje 8 Oddelkov Primeru Za Kuhinjo Shranjevanje Plastičnih Ličila Polje Organizator

Nov izdelek

€4.66

€6.05

-22 %

Na zalogi

Oznake:

zajemalko set, kuhar kuhinja, cookwar set, komplet kuhinja silicij, kuhinja silicij utensil, nastavite utensil, kuhamo orodje, kuhinja orodje, za komplet kuhinja, kuhinja utensil

Pregledna Čaj Komplet Škatla Za Shranjevanje 8 Oddelkov Primeru Za Kuhinjo Shranjevanje Plastičnih Ličila Polje Organizator

1. Enostavno Skladiščenje: Ta lahka shranjevanje polje je kot nalašč za ustvarjanje čisto in urejeno kuhinjo, kabinet ali kuhinja.To je zelo primerna za shranjevanje vaš najljubši čaj ali instant kavo; jasno pokrov omogoča hiter dostop in enostavno pregledovanje čaj se odločite; jo postavite na mizo ali pult za enostavno uporabo; ali jo postavite v omaro za več Shranjevanje previdno; vgrajen pokrov na tečajih ohranja shranjeni predmeti, čista in brez prahu in delcev.

2. 8 Oddelkov: 8 prostorni predali zagotavlja dovolj prostora za shranjevanje, organizirati in razdeliti čajne vrečke.Globoko prostor omogoča, čajne vrečke, da stoji pokonci; vi in vaši gostje se lahko z lahkoto našli vrsto čaja, ki ga želite, in vse, kar je ohranil lepo in urejeno.Prav tako se lahko uporablja za shranjevanje majhnih čaj dodatki, kot so sladkor pakete, sladila, med, čaj tablete, itd.; a kot nalašč za shranjevanje in organizacijo rešitev za vsakodnevno uporabo ali zabavo.

3. Enostavno Organizacija: To eleganten, sodoben organizator omogoča enostavno organizirati majhno ali gneča, kuhinjo, prostore in se izognili zmedi.Dobro delo v pulti, omare, omare za shranjevanje živil, itd.; hranite kuhinjske omare, da bi se odpravili na več polj in čaj pločevinke; se lahko uporabljajo v celotni družini, povečanje prostora za shranjevanje za preprost in enostaven za uporabo majhnih predmetov,-lahko sprejme majhen pisarniški material, biseri, vijaki, nakit, itd.Zelo primerna za hiše, apartmaji, apartmaji, spalnice, RVs, kabine in avtodomi.

4. Kakovost Strukture: iz trajnega BPA in ne-klor drop-odporne plastike; hrana varna; kabli si umijte roke z blagim milom in vodo; ne dajo v pomivalnem stroju.

Specifikacije:

Polno velikost: o višina 10.4 palčni x 10.4 palčni x 3.4 palčni

Seznam Vsebine:

1*Škatla Za Shranjevanje

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš Ladijskega address4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1 mesecih omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu). 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Poreklo CN(Izvora)
Funkcija Na zalogi

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni