BZEL Ženska Pižamo Nastavi Bombaž Dolgi Rokav Srčkan Pes, Risanka Pižamo Sleepwear Zavoj navzdol Ovratnik za Ženske Sexy Poletne Homewear

Nov izdelek

€15.21

€20.55

-25 %

Na zalogi

Oznake:

vroče pijama seksi, homewear ženske, flis toplotne perilo ženske, kawaii pijama, kavboj zahodni, mačka pijama seksi, kawaii sleepwear, bombaž pajama ženske, sleepwear, za ženske pajama

velikost oblačila dolžina(cm) pleče(cm) Prsi(cm)

dolžina rokav

hlače Dolžina

pasu (cm) S 65 44 98 53 95 62-100 M 66 45 104 54 96 64-102 L 68 47 106 55 97 66-106

"Velikost mearsured sami,

včasih ima nekaj napak, vendar vedno v okviru 3cm." Azijske velikost je manjša od EU/ZDA/VB velikosti, prosimo, preglejte podrobnosti velikost informacij pred nakupom.Hvala.To je Azijski velikost 1to2 velikosti manjše od Evropi velikosti .Če niste prepričani, se obrnite na nas, preden se odločite, da .Mi vam lahko pomaga izbrati pravilno velikost, če vam povem, da nam svojo težo, višino, informacije itd.

Običajno bo ladja element v 1-5 dni po prejemu plačila.Menijo, carinske, oddaljeni naslov, in

dostava hitrosti, ki jih lahko uporabite druge načine pošiljanja namesto tistega, ki ga vidite na stran.

Bomo izbrati primeren dostave glede na državo, kot da si prizadeva za najhitrejši in zanesljiva dostava za vaše naročilo.

Če še niste prejeli pošiljko po 60 dneh po tem, ko smo poslali vaše naročilo, prosimo, obrnite na nas.Mi bo pomagal, da preverite informacije za dostavo in rešiti problem za vas.

Vljudno prosim obvestilo, da je kupec morali biti odgovorni za (na primer) vse davka in davka na dodano vrednost v nobenem primeru.

Ovratnik Zavoj navzdol Ovratnik
Vzorec Tipa Risanka
Spol ŽENSKE
Rokav Dolžina(cm) Polno
Sestava Materiala Bombaž
Nespodobno Sliko No
Spolnost No
Material Bombaž
Številka Modela ŠT.04
Postavka Vrsta Pižame
Blagovna Znamka BZEL
Dolžina Full Length
Sezona Jeseni

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni