Stenski Okras Iz Železa Okvir Visi Rack Steno Zaslon Škatla Za Shranjevanje Večfunkcijsko Očesa Žice Kovinske Stene Polica

Nov izdelek

€4.29

€4.72

-9 %

Na zalogi

Oznake:

vroom dekoracijo sten, košare za shranjevanje, kovinsko košaro bin, cuvo kovinski okras, v košarico železo, beaded viseče košare, dekorativne korbe pokrovi, steno metal sadje košarice, polje storag, beaded wire košarico

Informacije o izdelku(pribl.):

To je super za wall Decor & shranjevanje, in prihrani več prostora za ozko sobo.

Trmast, Jeklene Konstrukcije, ki Zagotavljajo dolgotrajno kakovost načrta za,kot Nalašč za shranjevanje rešitev za vsak prostor stene v spalnici, kuhinji, pisarni, študentskem domu, kuhinja, dnevna soba.

Stene Ansi Odpri design Stenski Dekor - Odprite košarico design vam preprosto ogledate vse od začetka, naj ljudje vidijo vaš dekoracijo na dobri poti.

Material: železo, plastične prevleke, zaradi česar je zelo odporne na obrabo, enostavne linije, dobro obremenitev ležaja, ni enostavno, da rje.Zelo vzdržljiv.

Ta je namenjen za ustvarjanje enostavno organizirano in urejeno pisarno in domačem okolju.

Velikost izdelka: približno 39*15*11 cm/15.3*5.9*4.3 v,25*8*10 cm/9.8*3.14*3.93(Obstaja nekaj manjših napak zaradi ročnega merjenja.Prosimo za razumevanje)

Opomba:

Zaradi ročno izdelan postopek, lahko pride majhnih napak, ali malo deformacije lahko pojavijo v procesu dostave, in ga je mogoče obnoviti z nežno upogibanje, brez vpliva na videz in uporabo.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Vrsta Shranjevanje Košare
Material Kovine
Uporaba Manjše izdelke
Funkcija Okolju Prijazno
Številka Modela Stenske Police

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni