Non-Slip Ženske Gel 3/4 dolžine Podpora Narti Anti-slip Masažo Metatarzalnem Blazine Ortopedski Vložki za Visoke Pete, Čevlji za Gel

Nov izdelek

€3.28

€5.47

-40 %

Na zalogi

Oznake:

metatarzalnem vložek, vložek metatarzalnem moški, vložki ženske metatarzalnem, ortopedski vložki metatarsia, noge metatarzalnem ortopedski vložki, čevelj vložek metatarzalnem, stopala vložek, metatarzalnem ortopedije vložek, ortopedski vložki metatarzalnem blazine, silicijev gel vložek

Opis

Pogoj: popolnoma Nova in visoke kakovosti

Material:Silikon

Paketu: 1 Par Čevljev Vložek

Značilnosti:

2. Sedmi oblika, videz, drugačen od tradicionalnega vložek, le na sprednji del stopala položaj, manj kot prstov na nogi, tako da ne stisnemo prste čevlji.

3. Masaža, dekompresijski šok, zmanjšanje stopala utrujenost, ki se večinoma uporablja v visoko peto čevlje z visoko peto čevlje z visoko peto čevlji, visoko peto obleko, čevlji in škornji in druge vrste visoko peto čevlje, so pogosto v prostem športov, ljubezen nakupovanje in hojo ljudi osnovnih dobrin.

4.Prostor lahko tudi spreminjate v čevelj, da se vaši čevlji bolj fit, pogosto nosijo visoke pete gospa, stoje in hoje z boljšimi rezultati.

5. Močna masaža, varujejo vaše zdravje!

6. Trdno prilepi v čevlje, tako da se ohranijo dobri formi, ne bo škode, čevlji.

7. Primerna visoko peto čevlje z visoko peto sandale z visoko peto copate, visoko peto obleko, čevlji in čevlji in druga obutev.

Obvestilo:

1. Je ročno merjenje je lahko 2-3cm napako.

2. In postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako.upam, da razumevanje.

Ustrezno starostni skupini Za odrasle
Vložek kategorije Sedem točke pad
Slog Sedem točke pad
Vložek Višina 1cm-3cm
Blagovna Znamka CINESSD
Spol ŽENSKE
Vzorec Tipa Trdna
Kategorija Izdelka Vložki
Uporabnost, Št. Ženski
Širina Čevlja Srednja(B,M)
Material Gel
Model Povprečna kodo
Primerna Sezone Spomladi, jeseni, pozimi, poleti,
barve Prosojni barvi
Funkcija Trpežnih
Vložek funkcija Anti-skid, Anti-wear Stopalo, Anti-potresnih in Tlaka

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni