Novo Univerzalno 12V Avto Auto Senzor za Svetlobo Sistem Samodejno Nadzor Senzorja Svetlobe, Avto Samodejni Žarometi Autolight Senzor

Nov izdelek

€16.17

€19.72

-18 %

Na zalogi

Oznake:

kul avto pripomočkov, ford focus 3 h7 led, 70mai xiaomi, Fotografija, pokrov trim za skoda, podpora tablet, auto telefonska podpora, pametno tipalo imetnika, styo auto senzor za svetlobo, povezovanje telefona avto

Novo Univerzalno 12V Avto Auto Senzor za Svetlobo Sistem Samodejno Nadzor Senzorja Svetlobe, Avto Samodejni Žarometi Autolight Senzor

Opis: senzor za svetlobo avtomobila samodejno žarnice žarometov senzor je prah-dokazilo, ki lahko nastavite občutljivost senzorja za svetlobo, in lahko samodejno vklopi/izklop luč, ko svetloba je temno ali svetlo.

Značilnosti:

Noč samodejni način: svetloba zunaj avtomobila postane temno in luči samodejno vklopi.Glede zunaj avtomobila postane svetla in luči, se samodejno izklopi.

Predor samodejni način: vožnja v predor ali iz tunela, da se osvetlitev samodejno vklopite ali izklopite.

Podzemna garaža samodejni način: vožnja v ali iz garaže, v luči samodejno vklopite ali izklopite.

Smerniki auto-izklop: Ko se vozilo ustavi in ugasne ponoči, se sistem samodejno izklopi žarometov-na funkcijo, in ne bi smelo skrbeti za izdelek, ki se poškoduje in izgubi energije baterije.

Sistem se lahko obrnil on/off preko stikala na zadnji svetlobno tipalo:

Pritisnite preklopite v slikovni senzor.Ko je gumb izskoči, to pomeni, da izklopite samodejni žarometi na način.Pritisnite preklopite v slikovni senzor.Ko je ta tipka pritisnjena, to pomeni, da je avto smerniki na način je vklopljen.

Nastavljiva občutljivost senzorja za svetlobo: Glede na posameznikovo dojemanje svetlobe, občutljivost senzorja svetlobe, se lahko prilagodi.Tovarniško privzeta nastavitev je na zmerne občutljivosti. (Ko prilagoditev je potrebna, a Phillips izvijač lahko uporabite za vstavljanje v smeri urinega kazalca ali v nasprotni smeri urnega kazalca počasi prilagoditev v luknjo glavne enote).

Svetlobno tipalo je prah-dokaz.

Samodejno osvetlitev odgovor je hitro za

Ki se uporabljajo za različne modele 12V, zagotavlja različne namestitvene metode (lahko neposredno izhod smerniki vklop).

Specifikacija:

Stanje: novo blagovno znamko

Material: ABS

Barva: kot prikazano

Napetost: 9-16 v

Tok: ≤30A

Velikost: cca. 17*14.5*5 cm/6.7*5.7*2inches

Seznam Vsebine:

1*Glavni Krmilnik

1*Napajalni Kabel

1*Kabel Žarometov

1*Kabel Stikala

1*Navodila Za Uporabo

• Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni po plačilu zbriše.• Vse postavke, se lahko pošiljajo po Pošti, ki običajno traja 15-35 dni, da pridejo.• Mednarodni ladijski promet zahteva bolj zapleteno dostava postopke (kot je na primer obeh državah carine, tranzit postaj itd.), prav tako bo učinek, vplivajo številni dejavniki, kot so počitnice, vremenske razmere itd., tako da bo verjetno trajalo dlje časa, za svoje predmete, da pridemo do končnega cilja.Hvala vam za vaše razumevanje o tej zadevi.• Uvoznih dajatev, davkov na dodano vrednost in morebitne druge dajatve, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.Država Čas Dostave(Po Pošti Letalom)

Plačilo :

• Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT, Bančno Nakazilo , QIWI Denarnice, WebMoney , Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.• Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila• Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

• Povratne informacije strank je za nas zelo pomemben.• Prosim, pustite 1 minuto, da stik z nami, PREDEN se odpravite slabo povratnih informacij, smo bo rešila problem pozitivno in storiti vse, kar moremo, da bi si zadovoljen,• če obstaja kakršen koli problem z vašega nakupa.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Naše uradne ure so :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) ponedeljek do petek - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naš urad je zaprta v nedeljo in praznikih (Kitajska)Smo se opravičujem za pozen odgovor med holidaysOur Nalogi:1. Za izvoz visoke kakovosti blaga, iz orienta po konkurenčni ceni za vas.2. Za delo s strankami za izgradnjo svojega podjetja .3. Da bi povečali naše mednarodne kupca dobičkonosnost in konkurenčnost.Prosim pridi nazaj kmalu in obiščite nas ponovno!

Poreklo CN(Izvora)
Velikost approx. 17*14.5*5cm
Funkcija Samodejni Žarometi
Napetost 9-16 v
Material ABS
Barva Ime črna
Trenutno ≤30A
Ime Auto senzor za svetlobo
Vrsta Autolight Senzor

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni