Povodcem vratu black bleščica in mrežasto obleko za dekleta in ženske, balet ples Lirično ples kostum sodobni ples obleko 19611

Nov izdelek

€29.68

€31.24

-4 %

Na zalogi

Oznake:

sodobni ples obleka, sodobni ples ženska, šifon ples, sodobno obleko, lyric, za odrasle ples, balet obleko ženska, balet ženska, balet sodobni, balet obleko

Postavka Podrobnosti: Črna bleščica in očesa ples kostum za balet, Lirično in Sodobni ples obleko.

Material: Spandex in očesa;

Package: 1 Kos/dancewear;

Razpoložljive barve:

Črna;

Na Voljo Velikosti:

Otrok Velikost: XSC, SC, MC, LC, XLC, XXLC;

Velikost odraslih: SA, MA, LA, XLA, XXLA;

Kako naročiti:

Prosimo, preverite velikost grafikona in nato izberite točno velikost.

Kako ukrep:

Bankrot: Ukrep čez hrbet in po največjem delu ofthe bankrot.

Pas: Ukrep po naravnih pasu.

Boki: Ukrep okoli najširši del bokov.

Obod: Ukrep iz centra rami, dol throughthe mednožje, in nazaj do istega rami.

Inseam: Ukrep iz mednožje navzdol gleženj kosti na notranji strani noge.

Velikost Grafikona:

Slike Izdelkov:

Vrne in Vračilo:

Dostava

1)1-5 Dni časa bo potrebno, ko smo potrdili prejmemo vaše plačilo.

2) Prosimo, navedite pravilen naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato poskrbite, da je pravilno.

3)DHL, TNT, EMS, Ali-Express Standardne Dostave, priporočeno po Pošti, se vse podprte, če želite uporabljati katero koli od njih, prosimo, obrnite na nas, preden se odločite za plačilo, ker tam bo prineslo drugih pristojbin.Običajno to traja 20-50 delovnih dni za prihod z Air Mail, in traja 3-10 delovnih dni, ki jih Express.

4) Mednarodni ladijski lahko vpliva praznike, dogodke in druge negotovosti.Nismo mogli zagotoviti čas prihoda.Če vam ni všeč na videz, dolgi dobavni rok, prosim, ne kraj naročila.Ne bi rad, da bi dobili negativne, nevtralne ali nizko oceno samo zato, ker je čas poštnine.

5) Brezplačna dostava blaga, ki bodo dobavljeni z Ali-Express Standardna Dostava ali Kitajska Post Letalom na svetu.

Način plačila

1. Sprejmemo samo Depozitni, Kreditno kartico, Western Union.

2. Po meri dolžnosti, lokalnih davkov in dajatev, ki niso vključene v postavke ceno ali ladijski promet pristojbina.To je kupca odgovornost, ampak bomo poskušali naše najboljše, da sodeluje z vami, da bi to rešili brez težav, in ponujajo vse brezplačno dokumentov, če ni za vsako ceno, bo kupca odgovornost.

Vrnitev

Samo okvarjeni izdelek bo na voljo exchange.Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v roku 10 dni od datuma, ki ste ga postavite vaše naročilo.To lahko traja tudi do 2 delovnih dni za obdelavo vaših vrnitev ko bomo prejeli vaš izdelek.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine.

Velikosti ali fit vprašanja

Velikost se meri po rokah; prosimo, dovolite manjše napake merjenja.Foto barvo morda malo razlikuje od dejanskega izdelka zaradi barvni zaslon različnih zaslonov.

Barvna Neusklajenost

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v zaslona, ozadja itd.Vendar, če ste prepričani, da je izdelek prejeli v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

Povratne informacije

1) Vaše Povratne informacije so zelo pomembne za nas; si vzemite nekaj sekund, da dobimo veliko povratnih informacij za 5 zvezdic rating če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, najlepša hvala!

2) Smo vedno ponudi najnižjo ceno za kakovost blaga in storitev za vas.

3) Prosimo, da nas kontaktirate, preden dajo nevtralno (3 zvezdice) ali negativna (1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in vam srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.Najlepša hvala!

Stik Z Nami

1) Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate!

2) vam Bomo odgovorili v najkrajšem možnem času, vendar prosimo, dovolite zamudo odgovor za neposlovne dan.

Hvala za vaš obisk!Uživajte vaše nakupovanje!

Material Spandex
Ples Tip balet
Blagovna Znamka PLES REŠITEV
Spol ŽENSKE
Številka Modela 19611

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni