3D Joga Položajev, Stenske Ure TELOVADBA Fitnes Dekle Tiho Sodobne Ogledalo Učinek samolepilne Ura uro Umetnost Ustvarjalno Doma Odlikovanja

Nov izdelek

€4.03

€5.24

-23 %

Na zalogi

Oznake:

vroom dekoracijo sten, krog ura mehanizem, 3d gledanje, 2d stenska ura, ura dekor steno, velika stenska ura postaja, joga mat, moški držo, ura stenska, doma dekor

Opis izdelka material: akril ogledalo Ura iglo material: kovina (srebrni ali črni barvi, površina ura iglo je prekrita z zaščitno folijo) dolžina ure iglo je 12 cm, v uri in 8 cm v minuto namestitve Izdelka velikost premera 40-60 cm Toplo nasveti: prosimo, ne uporabljajte Nanfu, zlati vrhovni in baterijo za ponovno polnjenje, ta stenska ura potrebuje le, da uporabite navadne No. 5 ogljikove baterije!

NASVETI na Debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Na debelo,vam bomo ponudili popust.Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

PLAČILO

1. Sprejemamo Alipay na Orgon.si.

2. Plačate lahko z Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi in Bančno Nakazilo.

3. Vsa plačila se sprejemajo preko varnostnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

4. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po mestu naročila.

POŠILJKO

1. Naročila se obdelujejo pravočasno plačilo po preverjanju.

2. Smo le ladja potrdila, da naslov, Pls preverite, ali je vaš naslov, se mora ujemati vaš prejemnika naslov.

3. Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo.Predvsem v času turistične sezone.

4. Če še niste prejeli naročilo v roku 60 dni od plačila, pls obrnite na nas.Bomo spremljali dostava informacije in odgovor, da boste čim prej.

vzorec PORTRET
Oblika krožna
Številka Modela DW-2564
Slog Ustvarjalne
Teža 100g
Je Pametno Napravo No
Širina 40cm
Kombinacija Loči
Stenska Ura Vrsta 9 mm Stanja
Telo Material Akril
Funkcija Zvočnik Izklop Zvoka
Dolžina 600mm
Primerno Umestitev Dnevna Soba
Obrazec En Obraz
Vrsta Prikaza Iglo
Premer 60 cm
Material Akril
Motivity Tip Digitalno
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni