KINGJOY Uradni BD-1 ZK-0/1 Nastavek za Glavo Žogo Univerzalno Mini Aluminija s ploščo 1/4 3/8 inch Vijak Za DSLR Fotoaparat

Nov izdelek

€10.43

€15.12

-31 %

Na zalogi

Oznake:

žogo ram, žogo glavo vijak rc, žogo z glavo stojala, pan samodejno nagiba motorja, gimbal glavo stativa, andoer stojalo, aluminij m3 vijak, induro glavo stojala, 1 cm žogo gori, intax

Plačilo:

1. Orgon.si sprejeti Depozitni/ Kreditno kartico.

2. Celotno plačilo mora biti plačan v roku 7 delovnih dni po tem, ko se dražba konča, če imate težave, na kar plačilom, prosimo, kontaktirajte nas čim prej.

Pošiljke:

1. Mi ladja v Orgon.si je naslov samo.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v Orgon.si se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali.

2. Kot ponavadi, smo poslali paket, v roku 2-3 dni, ko smo dobili plačilo.In prosim, ostanite v stiku, ko ste oddali naročilo.

3. Če živite v samoti in ste izbrali brezplačna dostava, prosimo, da nam dovolite, da spremenite svoj predmet, ki se bo dostavljena po Pošti.Ko boste kraj, da, to pomeni, da se strinjate s to določbo.Hvala za vašo veliko razumevanje.

4. Če se odločite za brezplačno dostavo, vas bomo sproti pravico do spremembe express podjetja.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro vaše izdelke, pregleda.

5. Prosimo, upoštevajte, da se kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, Posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Vrne in vračilo:

1. Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati nadomestilo.

2. Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja.Prosimo, da nam pošljete številko za sledenje.

Garancija:

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Orgon.si!

Povratne informacije:

1. Naš cilj je: Stranka je prav vedno.

2. Če ste zadovoljni z nakupom in naše skupno storitev, vaš komentar je zelo pomembno v naši poslovni uspeh.Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Oceno 5.

3. Če niste zadovoljni z nakupom na kakršen koli način.

Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Razumemo zaskrbljenost in nezadovoljstvo morda so, in bodo poskušali naše najboljše, da odpravite težave.

Material Aluminij
Paket Da,
zaklepanje luknja 1/4 in 3/8 inch
barve črna
horizontalni stopinjski 360 stopinj
Številka Modela BD-1 ZK-0/1
Blagovna Znamka kingjoy

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni