Avtomobilski Strešni Vrh Šotor Tenda Je Vodotesen Prenosni Kampiranje Šotor Avtomobilski Strehi Dež Krošnjami

Nov izdelek

€22.40

€33.94

-34 %

Na zalogi

Oznake:

velika zložljiva tenda, strešni šotor, nadstrešek karavana, avtodom vent, šotor za avto, čoln vent, honda cbr400 nc29 oklep, avtomobilski strešni šotori vrh, platno avto kampiranje šotor, začasni avto krošnjami

Bullet Točk:

1、Dovolj Nadstrešek Prostora: Ko je popolnoma odprl, avtomobilski nadstrešek lahko zagotovijo dovolj sence za mize za piknik in 5-6 ljudi.Zelo primerno za različne dejavnosti na prostem.

2、Robusten in Vzdržljiv: iz obrabo-odpornih tkanina oxford z integrirano pridelavo line tehnologija, avtomobilski nadstrešek je višje kakovosti.Močan nosilec, močno vrv in odlično windproof performance.

3、Hitro Montažo: Samo določi nosilec, pritrdite en konec šotor na strehi avtomobila, in pritrditi vrv na ustrezen položaj.

4、Priročno za Izvajanje: Krat in trgovina, avto dež krošnjami, ki je enostaven za transport in shranjevanje, in ne zavzamejo veliko prostora za vas.

5、večnamensko Uporabo: Popravek zavetje o vozil, Suv, MPVs, tovornjaki, kombi-limuzine in avtomobile, in ga uporabite kot gazebo.Velik prostor in stabilno strukturo, ki je primeren za čolnarjenje, kamp, vožnja potovanj, športnih dogodkov in festivalov.

Specifikacije:

Ime: Avtomobilskih Strani Tenda

Barva: zelena vojska

Material: oxford krpo, železne cevi

Velikost(o):

Majhna velikost: 300*150 cm/118.11*59.06 v

Srednja velikost: 300*200 cm/118.11*78.74 v

Velika velikost: 440*200 cm/173.23*78.74 v

Ki se uporabljajo za scenarije: planinarjenje, ribolov, nepremočljiva, ultra-tanek, ultra-lahka, preživetje v naravi, imajo piknik, odporen na veter, kolesarjenje, hladno zaščito, zimski ribolov, nočni ribolov, itd.

Seznam Vsebine:

Niz Avtomobilski Nadstrešek

Element Širina 0.0 inch
Element Teža 2kg
Posebne Funkcije Nadstrešek Za Avto
Izmenjave Številka Dela Avto, šotor
Postavka Višina 0.0 inch
Postavka Dolžina 0.0 inch
Vrsta Materiala oxford krpo, železne cevi
Umestitev na Vozilu Avto Oprema
Drugi Del Število Avtomobilski Nadstrešek šotor
Proizvajalec Številka Dela Avtomobilski Nadstrešek šotor

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni