Non-slip Lepote, Kozmetični Salon SPA Masaža Posteljo Tabela Stanja Vzmetnice Ploščica s Obraz Dih Luknjo 80x190cm/31.50x74.80inch

Nov izdelek

€5.97

€10.85

-44 %

Na zalogi

Oznake:

vroče prodaje mp3, prenosni masažni postelji, hladilnik pes, gel za vzmetnice, blazine, kava tabl, brezplačna dostava masaža tabela, obraz massag, višji masaža vzmetnice, rjuhe kritje sončnem zahodu, masaža zajema tabela

Non-slip Lepote, Kozmetični Salon SPA Masaža Posteljo Tabela Stanja Vzmetnice Ploščica s Obraz Dih Luknjo 80x190cm\\\/31.50x74.80inch

Podrobnosti:

Velikost postelje stanja je 80 x 190 cm/31.50 x 74.80 palčni, primerna za večino salon posteljo, masažne mize, kozmetični posteljo in tako naprej.

Izdelan iz visoko kakovostne tkanine iz poliestra, ki je zelo mehka, udobna in trpežna v uporabo, okolju prijazen material, da vas zdravi.

Štirje koti izdelani z anti-slip elastik, lahko trdno pritrjen na posteljo, učinkovito zmanjšanje premik vzmetnice.

Natančno obraz dih luknjo design provids udobno masažo občutek za vas, samo položite z zaslonom navzdol na posteljo in uživali v masaži.

Enostaven za nego in čiščenje, je lahko kos ponovi washings in se upira mucke, medtem ko se ohrani izvirno mehko udobje in prileganje.

Specifikacija:

Material: poliester

Velikost: 80 x 190 cm/31.50 x 74.80 palčni

Opomba: Zaradi ročnega merjenja, lahko pride majhnih odstopanj.

Razpoložljive barve: bela, navy blue, rdeče rose, vijolična, siva

Povejte nam barvo, ki jo želite, ko ga kupite, ali pa bomo poslali na naključno

Package:

1 x Postelja Stanja

Plačilo >> 1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT in vse glavne Kreditne Kartice prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti izvršeno v 5 dneh po naročilu.

3. Če ne morete prevzem takoj po naročilu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.

Pošiljko >> 1. Naročila, bo poslana v 4 delovnih dneh po polno plačilo se poravna.

2. Smo le ladja potrdila, da naslov, prosimo, da poskrbite, da vaše naročilo naslov je enak, kot je vaš naslov za dostavo.

3. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če ne prejmete vaše pošiljke v času, prosimo, Obrnite na Nas pred začetkom spora , smo pa preverite problem in dala rešitev v 24 urah.

Garancija >> 1. 6 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).

2. Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v garancijskem roku, morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

Vrnitev & Vračilo >> 1. Če je predmet, ki je v okvari, naj kupec se obrnite na nas, preden se je vrnil izdelka.

2. Če kupec ne bi radi, da se vrnete izdelek, mi bo celotno ali delno povračilo, ki temelji na podrobni položaj.

Povratne informacije >> Smo poskušali naše najboljše, da bi našim strankam vesel nakupovalno izkušnjo.Prosimo, da Nas kontaktirate, da odpravite vse težave, preden ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bomo lahko dala rešitev v najkrajšem možnem času.

vzorec Navaden Barvanih
Tkanine, Štetje Drugo
Uporaba Drugo
Slog Navaden
Niti Štetje Drugo
Številka Modela salon postelje, vzmetnice
Material Poliester / Bombaž
Tehnika Umetnih, sintetičnih vlaken,
Vzorec Tipa Trdna

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni