KEIUMI Potrditev Prerojeni Baby Doll Bombaž Telo Veren Novorojenček Rodi Otroka Dekle Lutka Moher Dan Otrok Darila Soigralec Igrača

Nov izdelek

€36.17

€51.67

-29 %

Na zalogi

Oznake:

resnično lutka v realnem, anime lutka dekle, bebe prerojeni silikonski original, seks, lutka kit, veste moher, fr lutka, prerojeni, g. lutke, stalnica rodi punčko

OPOMBA: Te lutke so poceni popust lutke.Smo prepričani, da preveri dobro, preden pošljete.Večina lutke so bila zadnja, ki je na zalogi, ko lutke in dodatki, ki se prodajo, so ne sprejema, vračanja in izmenjavo.Če ste um, prosimo, ne da bi za to.Vse težave , ki vam ustreza, se najprej obrnite na nas namesto odprt spor, ali dajejo slabe povratne informacije, kaj bo treba rešiti, mi bo služila za vas v srce, Hvala.

Lutka Opis:

1) blagovna Znamka : KEIUMI

2) Material: Mehko silikonsko (mehko in varnost)

3) Organ: krpo telo s PP bombaža, lahko ne dajo v vodo.

4) Baby velikost: 22 palcev približno 55 cm

5) Oči: Iste oči kot picture show.

6) Las: Ročno zakoreninjena moher.

7) Struktura: Glavo, 3/4 okončine so narejene iz silikona, vinil.V detial telo, ki ga lahko vidite v nadaljevanju lutka show.Uvožene mehko vinil proizvodnjo surovin, non-toksične; lutka okončin je lahko dejavnih, se lahko sedi ali leži,ne more stati,govorijo ali krmo.

8) Uporaba: otroci, darilo za rojstni dan, otroci igrajo igrače, Božično darilo za vaše dojenčke ali vašega ljubimca in tudi zbirka za zbiranje ljubitelje

Naše celotno lutka show:

1. Lutka velikosti: naša lutka noge ukrivljen, smo ukrep lutka noge, saj je naravnost v državi, da je dolžina od stegna do kolen plus dolžina od komolca do tiptoes: torej obstaja 2-3 cm odstopanje zaradi različne načine merjenja.

2. Lutka dostava: Vse lutke bodo poslani v 2-5 delovnih dni po plačilu navzdol.Naša Cena ne vključuje davkov ali drugih skritih stroškov, ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.upam, da boste lahko razumeli.

3. Lutka pribor: lutka poslano brez plenic zaradi nadzor teže.Če potrebujete, se obrnite na nas najprej, preden ga kupite.Mala plišastih igrač navadno pošlji kot mms, če je še niste na sliki pomeni, da ne bo vključuje v vaš paket.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

4. Vrnitev storitve: poskrbimo za vse elemente, ki so v 100% dobrem stanju in visoke kakovosti.Če ste nezadovoljni z predmeta, iz katerega koli razloga, pls vrnete v roku 7 dni od prejema, ga bomo zamenjali ali vračilo kupnine dana.Če izdelki imajo vse kakovosti težavo, vam bomo ponudili vračilo za vas.

KEIUMI, ustanovljen leta 2014, smo svoje tovarne, skladišča, strokovne službe ekipo, smo tudi odprli tujini skladišča v Brazilijo in Rusijo.Od ustanovitve podjetja, smo bili pozdravili kupci z visoko kakovostna, hitro prevoz, in dobro po-prodajnih storitev.

KEIUMI se je zavezala k ustvarjanju višjega blagovnih znamk, tako da je vsak otrok v vsaki družini se lahko zavedajo lutka sanje.

KEIUMI--ZA VAS IN MENE .

stanje Na Zalogi
Postavka Vrsta Lutke
Oči Kot slike
Mfg Serijske Številke Moda
Uporaba Rojstni dnevi, Božično darilo za otroke ali dekle, prijatelj, zbirka
Številka Modela C22B
Telo Krpo telo s PP bombaž
lase Korenine Moher
Baterija no
Spol Unisex
Značilnosti Polnjene & Plišastih
Starostni Razpon 2-4 Let
Material Mehke silikonske
Blagovna Znamka KEIUMI
Dimenzije 22 centimetrov, približno 55 cm
BJD/SD Atribut lutka
Opozorilo iz vode, in ogenj
Vrsta Plišaste Lutke
Tema Film & TV
Neto Teža 0.98/kos
Poreklo CN(Izvora)
Varnostnega Spričevala EN71 (Varnost Mehko) EU standardi CE/ ROHS/ASTM in CP65 certifikat

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni